Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13kas

proszę o rady :)

Polecane posty

Gość 13kas

Cześć dziewczyny:) Proszę o rady na kilka tematów. Opinię o mojej sukience: http://slubnydom.pl/pl/i.47.0.0.0/Suknie-Ślubne.html Model: Fidyi Jaką fryzurę do takiej sukienki? Nie lubię strojnych koków, mam długie blond włosy i zastanawiałam sie najpierw nad wyprostowanymi rozpuszczonymi, ale chyb a jednak nie wypada. myslalam o luźnym koku, który później sobie rozpuszczę, ale sama już nie wiem. Kwiaty?? jakie polecacie? Ponieważ b.lubię żółte tulipany, to myślałam nad wiązanką z nich własnie, ale czy nie będą zbyt mało trwałe? a co z nakryciem do kościoła? mam ślub w kwietniu i moze byc zimno.. futerka raczej odpadają... POMOCY!! :)

sukienka jest ładna, prosta i klasyczna. do takiej sukienki będzie pasował niski, elegancki kok, gładko zaczesany. kwiaty kolorystycznie bez znaczenia, natomiast jeżeli chodzi o formę to wszelkiego rodzaju kule i długie wiązanki np. z kalii.

Gość pannamłoda
ja też ma ślub w kwietniu, będe mieć bukiet z tulipanów, kalie bardzo mi się podobają ale są drogie. Suknia: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Relevance-Bridal,Raquel,Charming-Simplicity,item,2513.html

Gość 13kas
bardzo ładna sukienka, tez się nad taką zastanawiałam, czyli bardziej lejącą niż moja. ale widać by było moje grube uda;)

Gość cooooooooooooo????????????????
zapomniałaś zmienić nicku...

Gość 13kas
hahaha ja zapomniałam?? komentowałam sukienkę panny młodej, nie swoją, nie jestem taką idiotką, żeby wstawiać zdj swojej sukienki i ją komentować, po co????? zastanów się sherlocku zanim coś napiszesz