Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ada83

praca w salonie swiss

Polecane posty

Go艣膰 ada83

witam jak wygl膮da rozmowa rekrutacyjna na stanowisku doradcy klienta w swiss?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ni rozumim
Albo ja pracuj臋 w jakim艣 innym Swissie albo kto艣 si臋 poczu艂 bardzo ura偶ony i m艣ci si臋 wypisuj膮c jedn膮 litani臋 na wszelkich mo偶liwych forach. Jeden tekst jest w kilku miejscach, po prostu przekopiowany. Jak taka os贸bka by艂a taka kreatywna w pracy, to nie dziwi臋 si臋, 偶e ju偶 tam nie pracuje. Zapier...l w Swissie? Zapewne, przecie偶 codziennie przyje偶d偶aj膮 palety z zegarkami, bo to towar pierwszej potrzeby i schodz膮 jak 艣wie偶e bu艂y...Tia...Masa biurokracji...chyba tylko w kadrach i w ksi臋gowo艣ci, ale nie w salonie, b艂agam! PU terrorysta? Bez komentarza. Jak ju偶 si臋 szasta czyim艣 nazwiskiem, to trzeba mie膰 argumenty, dowody, a nie pier..lic o terrorze, bo to powa偶ny zarzut...znies艂awienie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 chyba pracowa艂am w innym SWISS. Przemocy psychicznej tam nie do艣wiadczysz. Co najwy偶ej czasem pewnej upierdliwo艣ci. Ale to si臋 spotka w ka偶dej firmie. Firm臋 wspominam bardzo dobrze. Trzeba przestrzega膰 pewnych regu艂, standard贸w, procedur i tyle, a z tego co wiem, mn贸stwo sprzedawc贸w tego nie robi. Jak si臋 dobrze pracuje, to nikt nikogo nie zwalnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰2009
Swiss to nieuczciwa firma - moj膮 kole偶ank臋 zwolniono, chocia偶 mia艂a lepsze wyniki w sprzeda偶y, a druga dziewczyna obra偶a艂a klient贸w i to nawet w obecno艣ci kierownika. Nikt jej nic nie powiedzia艂, klienci wychodzili oburzeni, sprzedawa艂a ma艂o. A prac臋 straci艂a moja przyjaci贸艂ka. Ciekawe jakie plecy mia艂a tamta druga dziewczyna... przynajmniej wiadomo, 偶e Swiss oszukuje i nie licz膮 si臋 dla niego starania i wyniki pracownik贸w... przynajmniej nie w "oficjalnej pracy"...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najgorsza praca jak膮 mo偶na sobie znale藕膰. Pracodawca zatrudnia student贸w i traktuje ich jak g****o. Problem przy wypowiedzeniu umowy. BRAK PRZERWY!!! B臉D膭C 8 I WI臉CEJ GODZIN!! nie mo偶na zamkn膮膰 salonu a jest si臋 samym na zmianie i nie ma jak zje艣膰 trzeba pisa膰 maila jak chce si臋 i艣膰 do toalety! k艂贸tnie o klient贸w nie dostosowuj膮 grafiku a wpierw m贸wi膮 偶e mo偶na pracowa膰 na p贸艂 etatu na karz膮 wyrabia膰 ca艂y mobbing w pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawna pracownica
Nie polecam pracy w tej firmie. Trzeba omijac ja szerokim lukiem. Prezesik bywa naciskany na zatrudnianie "ciotki stryjka psa macochy" i wtedy wywala z pracy obojetnie kogo, mozna byc nawet bardzo dobrym pracownikiem, a i tak sie leci. Moim zdaniem to oszustwo, cala ta firma to jeden wielki przekret w moich oczach. Do dzis nie uslyszalam wyjasnien, ani przeprosin. Widocznie wstyd im bylo powiedziec, ze bylam zapchajdziura i mnie oszukiwali. Pewnie tak niewychowani, ze nie znaja slowa "przepraszam" ;) strach tam pracowac, bo jeszcze mozna sie zarazic nieuczciwoscia, fuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Time

Ja pracuj臋 w salonie Time Trend, warunki s膮 dobre, atmosfera te偶 okej, polecam

Udost臋pnij ten post