Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon prixxx

Seks w ciąży...POMOCY

Polecane posty

Gość bon prixxx

hejka mam problem a mianowicie jestem w 20 tc i teraz jest wszystko ok ale nie od początku tak było... W 10 tc trafiłam do szpitala z krwawieniem no i wiadomo że po takiej akcji koniec na jakiś czas ze współżyciem(wcześniej z mężem dość często się kochasliśmy a na początku ciąży rzadziej bo się troche bałam) ale miesiąc temu lekarz powiedział że możemy już spróbować. Mam straszną ochotę ale boje się jak cholera :( głupio mi też przy mężu bo mówi że wszystko oki i że wytrzyma do końca ciąży(tym bardziej że się inaczej bawimy:P)ale chciałabym się kochać z nim...Tylko ten strach mnie paraliżuje ;( Co byście zrobiły?

Gość fhthvgft
ja bym próbowalam

Gość silloo
Ja przed ciążą mądrowałm się,że seks jest potrzebny, itp, itd, teraz kochamy się średnio co 10 dni - gin nie widzi przeciwskazań,ale za po prostu się boje, nie wybaczyłambym sobie gdyby coś się stało, a przecież to może być przypadek - będziemy się kochać a później nawet niezaleznie od tego coś sie stanie. Zaszaleć i tak nie mogę jak lubię, więc razcej rezygnuję, też czasami inaczej pomagam mężowi ;)

Gość bon prixxx
próbowałam.. ale jak już ma we mnie wejść to go zatrzymuje i mówie że lepiej nie ryzykujmy :/ wrrrr jestem wtedy zła na siebie jak cholera :( ale jest to moja pierwsza ciąża i boje się o maluszka :( a jest dokładnie tak jak piszą wszędzie że w tym okresie ma się ochotę straszną :P

Gość bon prixxx
silloo właśnie też tak mam że bym sobie nie wybaczyła do końca życia gdyby coś byuło nie tak. I pierwsza myśl to by było że przez seks :( wiadomo nie mówie o szaleństwach tylko tak delikatnie :)

Pogadaj z lekarzem może jego słowa cie uspokoją

Gość Przyjaciele żółtego smoka
ja się nie dziwię że masz opory...bo te parę miesięcy można wytrzymać, a jak sama mówisz w inny sposób też można byc blisko fizycznie, bez typowego stosunku waginalnego że ujmę to tak fachowo :) Gdybyś nie miała wcześniej problemów to ok...ale skoro coś się juz wydarzyło to pewnie w głowie Ci siedzi że możesz skrzywdzić dziecko....

Gość jak ja tu jakiś czas temu
pisałam o takim samym problemie to niektóre mnie zjechały, ze oxniej że mąz zdradza jak zona mu nie chce dac, bo może ale sie boi....durne te baby. Nie wiedzą co to strach o dziecko!

Gość Przyjaciele żółtego smoka
mąż zdradza jak tym mężem jest niedojrzały gówniarz, a nie mężczyzna...w takim przypadku niech zdradza i ucieka z życia takiej kobiety...bo gdy pojawi się dziecko będzie znacznie trudniej a życie będzie wymagało prawdziwej odpowiedzialności.... że nie wspomnę o braku seksu z wiekiem, albo w przypadku choroby..to też powód do zdrady? dla niektórych gówniarzy właśnie, tak...

Gość nooo a potem tez
nie bo połog przedłużony i sie boicie, znam takie co i dwa, trzy lata po porodzie nie sypiaja z mezem bo sie ' boja ' a co potem maz robi ?? hahaha jak lekarz mowi ze wolno, to wolno - wiadomo, ze lepiej delikatnie, ale nieprzesadzajcie z tymi shizami. Z reszta, korzystajcie poki mozecie bo potem, gwarantuje - nie bedzie wam sie chcialo! no i przedewszystkim zwykle w ciazy i z ochota lepiej i z orgazmem tez. Nooooo ale jesli wy teraz juz tylko mamusiami jestescie, a nie kochankami ...

Na Twoim miejscu odmówiła bym sobie przyjemności ze względu na dobro dziecka. Tym bardziej, że widzę, że masz rozsądnego męża, który zaczeka tyle ile trzeba będzie a taki chłop to skarb! :) nie ryzykuj, po porodzie będziesz mogła się tyle kochać ile dusza zapragnie.

Gość nooo a potem tez
;o

Gość bon prixxx
wtedy po krwawieniu trzy dni wcześniej się kochaliśmy... i wiem że nie od tego było krwawienie ale teraz się boje i tyle :9 możecie myśleć że mam jakiegoś hopla bo albo chce i się bzykam albo nie i nie zawracam głowy ale troche zrozumienia... :( Bardzochce to wkońcu zrobić bo minęły już prawie 3 miechy i tylko jakieś " zamienniki" seksu robimy ale wiadomo że to nie to :P

Gość bon prixxx
gadałam z moim ginem i mówi że mogę ale to czy to zrobie to moja sprawa bo dopóki mam "blokade" w głowie to nic z tego nie będzie. ehhh

Gość Zamiast
Czy wy nie przesadzacie? Tamto plamienie nie było spowodowane seksem. Ciaża nie jest zagrożona więc czemu mają sie nie kochać? Przecież seks jest normalna potrzebą. Jak lekarz nie widzi przeciwwskazań to droga wolna.

Gość silloo
Autorko, słuchaj samej siebie, ja nie będąc w ciąży też pisałm co innego niż teraz. Napewno nie rób tego tylko dla mężą, bo psychicznie będzie coraz gorzej... W końcu nie chcica jest najwazniejsza, i jeżeli to ma pomóc to ja mogę byc teraz tylko "mamuską", te kilka miesięcy może zawazyć na całym zyciu mojego dziecko. Potrafię panować nad swoją seksulanością, u mnie nie dział to na sasadzie jak swedzi to muszę...:D

Gość ej Ty Zamiast
Może gdyby twoja chcica nie byłaby ważniejsza nie straciłabyś ciąży?

Gość bon prixxx
ja nie straciłam ciąży(NA SZCZĘŚCIE) tylko krwawienie miałam!!!!!

Gość przedostatni wpis był do
zamiast

lekarz nie widzi przeciwskazań to dlaczego sobie odmawiać?