Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eunika_28

Istne jaja - co robić?

Polecane posty

Gość Eunika_28

słuchajcie mój mąż napalił się na husk'iego (pies) zwlekał z zakupem szczeniaka z hodowli gdyż jak stwierdził nie zapłaci tysiaka za pieska teść brata mojego męża, ilekroć nas odwiedzał - opowiadał jak jego sąsiad na działce (właściciel 2 szczeniąt huskych) wypuszcza szczeniaki poza teren swojej działki by ganiały teść brata męża mówił jak wyglądają pokazywał zdjęcia mówił że czai się na 1 szczeniaki, chce go złapać i mojemu mężowi psa przywieźć, mąż sceptycznie do tego był nastawiony - śmiał się z niego że jak można psa ukraść - tym bardziej że teść brata męża skończył seminarium duchowne - święceń nie przyjął i dziś przywiózł psa - twierdzi że z schroniska - ale nie daje temu wiary kurczę jak się zachować? nie chcemy kradzionego pieska oni mieszkają w Gdańsku, wiem gdzie mają działkę My mieszkamy w Nowym Dworze ? jak byście się zachowali? zwrócić pieska?

Gość morgardo dryff dunga
sprawdzić i jeśli to prawda to zwrócić

Gość Sylwester89...
Ja bym teścia brata podpierdolił na policje :classic_cool:

Gość Eunika_28
nie podkabluję go dużo nam pomógl przy kupnie domu i wykańczaniu - i nadal pomaga lubią się z moim mężem ale szkoda mi i tego właściciela i pieska (jest zdezorientowany)

Gość morgardo dryff dunga
No to sprawdź co i jak. Chyba, że właściciel jest niedobry dla pieska, więc wówczas, pies go trącał :D

Gość wio2eho
odbiegajac od tematu, husky to trudne psy, ciezo jest je nauczyc posluszenstwa, zastaow sie. sama mam huskiego i dluga droge przeszlam zeby zdyscyplinowac mojego psa, do tej pory sie nie sluycha i chodzi swoimi sciezkami.

Gość hahahha dobrego masz
teścia :D Swoją drogą właściciel piesków mógł je pilnować, tylko kretyni wypuszczają psy samopas a później albo te biedne psy giną pod kołami samochodów albo atakują ludzi. Teściu bardzo dobrze zrobił o ile faktycznie zakosił tego psa ;) teraz były właściciel będzie miał nauczkę, że psa trzeba pilnować.

Gość Eunika_28
wiem, moi rodzice mają husky'iego ciągiem od kilkunastu lat pieskowi rodziców jak się nudzi podkopuje się pod tuje czy inne iglaki na ogrodzie - te sie zapadają sa niesamowicie żywiołowe my mieliśmy kiedyś mieszańca malamuta z owczrkiem malamuty (sa bardzo podobne do huskych), ale nie sa tak energiczne i żywiołowe