Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na pal z bękartami

Samotne matki to szmaty

Polecane posty

Gość Na pal z bękartami

I tyle w temacie, nie mam do nich za grosz szacunku, bo jak można mieć do kogoś takiego szacunek? Same się nie szanują chodząc do łóżka bez zabezpieczenia z jakimś cwaniaczkiem.

Gość Znieszmaczony Pan
Coś w tym jest :O:(

Zapewne to prowokacja, bo nie sądzę żeby ktoś serio tak myślał, no chyba że ma 16 lat i edukację skończył na gimnazjum. Pomyślałeś o kobietach, których mężowie nagle stwierdzili, że nie chcą mieć zobowiązań i odeszli w siną dal? Widać mało znasz życie.

Gość a nie wpadłaś na pomysł
a jak nazwiesz facetów, którzy zostawiają kobiety z dziećmi lub w ciąży???

A ja się z wami nie zgodzę. To, że samotnie wychowują dziecko nie znaczy, że od razu są szmatami. Równie dobrze podobnie można powiedzieć o mężczyznach, którzy zaliczają dziewczynę jedną za drugą. Przecież to nie jest wina kobiet, że mężczyźni po jakimś czasie się rozmyślają..

Gość Na pal z bękartami
Kamila masz bękarta?

Gość matka lwica
zwłaszcza te które malzonek zostawił dla kochanki bo koniecznie chcial zaruchać :classic_cool:

Gość ciekawe....
A mnie w takim razie zastanawia jak nazwać samotnego ojca? Szmaciarz? Męska dziwka? hmmm... ciekawe, bardzo ciekawe...

Bękart to pejoratywne określenie oznaczające nieślubne dziecko. Nawet, gdybym miała nieślubne dziecko, szacunek takiego gówniarza jak ty miałabym głęboko w dupie :D

Gość jajajajaja89
może to przesada, ale z drugiej strony- powinno się przemyślec macierzyństwo ja jestem wychowana przez samotną matke, bez ślubu, panna z dzieckiem moje życie to koszmar, całe życie byłam GORSZA, już pomijając aspekt finansowy, i to, ze nie miałam wielu rzeczy materialnych (ubrania, słodycze, wycieczki, prezenty)...dzieci były dla mnie okrutne, nawet zwykła lekcja angielskiego- powiedz zawód swojej mamy, powiedz zawód swojego taty- były dla mnie koszmarem :(

Gość jajajajaja89
ps. po drugie, to co innego, kiedy kobieta odejdzie od męża, wezmą rozwód, itd lub jest wdową ale sytuacja , kiedy jest się PANNĄ Z DZIECKIEM to dla dziecka koszmar:(

Eeee znowu temacik jakiejś starającej się od 10 lat o dziecko...nawet samotnym zazdroszczą....głupia baba:)miłego wieczorku laluniu...samotnego...bez dzieci...raczej się to nie zmieni i oby...bo lepiej żeby dzieci takiego rodzica nie miały...

Gość asdddd
a ty jestes psychol, zarabial okolo 120tys zloty na rok, i wychowuje saotnie dziecko 11 lat synek, i CZUJE SIE SZCZESLIWA, nie musze na oszczana deske klozetowa sie patrzec:-P

Gość Adaś Krk
Dokładnie panna z dzieckiem to porażka, kiedyś społeczeństwo taką piętnowało, i teraz też tak powinno być, może kobiety by coś robiły ze swoim życiem, a nie wychowywały bękarty każde z innym ojcem...

Co za chamstwo i prostactwo... A nie myślicie , że w życiu różnie się układa i nawet najbardziej kochający się ludzie rozstają się i cóż życie toczy się dalej. Sytuacje w życiu są rożne raz wina kobiety raz faceta nie da się przewidzieć przyszłości. Jak można nazwać kobietę z dzieckiem o które dba , kocha i wychowuje , że jest szmatą ? Jeśli nie dba puszcza się itd itp to sobie któs tam może pomruczeć jaka ona nie jest ale nie mówcie o całości kobiet !!!

Gość ciemno
Adaś Krk - no najlepiej niech te samotne matki oddadzą dzieci wspanialym tatusiom na wychowanie ;/

Gość taki facetttt
popieram autora

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
nie chce byc chmaski, ale samotne matki same sobie w wieksozsci wypadkow zapracowaly na swoj lod, zwykly poped z byle jakim kretynem, to ajk to sie ma konczyc? miloscia na lata? zaraz zaczna pisac ale on taki nie był :D a jki mogl byc? nikt sie nie zmienia od pstrykniecia palcem, po prostu idealizujecie sobie takich facetow same

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
prosze mi tu nie wciskac kitow o milosci i kochajacych sie mocno parach ktore rozstaja sie bo pojawia sie dziecko, wiekszosc dzieci postwaje nie z milosci a z wpadek, wiec te bajki na bok, troche takie uczciwoosci ze zachcialo sie seksic i wpadliscie, a nie ze llaczyla was piekna milosc rodem z telenoweli :D

A jak facet zostawia kobietę ze stażem małżeńskim 10 lat i mają dziecko co ma 7 lat to taka matka też jest szmatą ? Może czasem kobieta sobie zapracuje na to , że zostaje sama a czasem nie Wina jest zawsze po środku.

Matka lwica - skoro zostawił i poszedł z inną, bo chciał zaruchać, to znaczy, że w domu nie dostawał. Koło się zamyka. Wina nigdy nie jest taka oczywista. Zawsze leży gdzieś pośrodku.

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
jest rownouprawnienie, zamiast kobiety korzystac z tego to robia sobie coraz bardziej na złosc, coraz wiecej samotnych mateki bedzie ich jeszcze wiecej, uczucie facetow ze nie jestescie wiecej warte niz zwykle prostytutki, juz od nastoletnich lat, wiec nie dziwice sie ze jestescie traktowane przedmiotow, kto tego nie zauwaza jest chyba slepy

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
zna takie malzenstwa co sie rozpadly po 15 latach nawet, co tu sie dziwic, od poczatku nie były oparte na niczym dobrym, zazwyczaj to gra interesow, jakis zysk a nie piekne chwlaone uczucie zwane miloscia

Gość zwariowanamama1980
A samotni ojcowie to pedofile....z dwojka złego lepiej być szmatą:)

rtjhikjkyjhyhhuj wiesz co zamknij się bo zero argumentów przedstawiasz !!! Ja jestem osobą postronną, bo nie jestem w takiej sytuacji ale czasem np. wolałbym żeby moja matka była samotna niż była z moim ojcem. Więc pomyśl co piszesz !!! Zawsze prawda leży po środku ale wyzywać kobiety od szmat jeśli nie zna się ich życia to przesada !!!!

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
moj brat jest zonaty, malzenstwo z rozsadku, na niczym nie oparte, az sie dziwie ze tyle ze soba wytrzymali :D jak sie nie rzowiada to bedzie cud, tylko corka ich trzyma

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
nai razu nie wyzwalem tu nikog od szmat to raz, dwa ze ludzie sami sobie pracuja na swoj los, pretensje do wszystkich tylko nie do siebie

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
daisy dyck a wiesz czemu masz takiego ojca a nie innego? zapytaj mamy :D