Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na pal z bękartami

Samotne matki to szmaty

Polecane posty

ale nikt tu nie mówi o pretensjach tylko wyzywa kobiety od szmat ! wiec może czytaj ze zrozumieniem jak już. Bo temat nie jest mam pretensje do świata , że jestem samotną matka tylko temat jest "Samotne matki to szmaty"

Gość dfghjklkjh
Ja jestem samotną mamą bo ojciec mojego dziecka nie zyje. Tez nazwiesz mnie szmatą?

Tak wiem dlaczego bo człowieka poznaje się praktycznie całe życie !! I to co mnie nie odpowiada nie koniecznie innym ma nie odpowiadać.

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
to nie moja wina ze ktos tak pisze

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
take pytania zadaj autorowi tego topiku, czy jestes szmata, ja oceniam rzeczywscie szmaty

Gość oj ludzie ludzie
tego nie napisał facet tylko zazdrosna baba i tyle w temacie :D

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
daisy duck to ze tu bedziesz mi ublizac i tak nic nie zmieni, sadzac po twojej agresji ty tez masz cos na sumieniu, czemu sie tak denerwujesz? ciebie tez zostawil zly chlopiec?

Gość zegnajmilosci
Ten kto zalozyl ten temat powinien isc do jakiegos egzorcysty. znam dziewczyny, samotne matki , wiekszosc z nich zrobila sobie dziecka na alimenty, albo chciala sie ustawic a tu lipa. szkodz mi takich kobiet, ale tak zle ich nie oceniam. kazdy popelnia bledy.

a w którym momencie Ci ubliżyłam ? Nie nie zostawił mnie i śmieszą mnie takie pytania bo rozumiem , że Ty masz jena partnerkę /partnera przez całe życie.

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
zaraz zmienie nick i napisze cos poztywnego o takich ludziach i bedzie brawo brawo hahah

Gość zielona mila film
a ja czekam aż ta sucz która to napisała zaplanuje ślub ze swoim narzeczonym , dziecko ,życie , no i niech zajdzie przed ślubem a narzeczony się rozmyśli :D panna z bękartem jak ja .

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
zaraz napisze cos obiektywnego to mnie zjedza

Gość rtjhikjkyjhyhhuj
zacznijmy od tego, ze zx tyloma samotnymi matkami rozmawialam i zadna nie planowala tak naprawde

A z tymi nie samotnymi rozmawiałaś ? Bo chyba nie a ile jest takich co męczą się w małżeństwach bez przyszłości z powodu. Tak samo można powiedzieć o facecie.

Gość zegnajmilosci
jak sie nie planuje to sie uzywa srodki antykocepcyjene czy gume.

Gość o maaatkoo olalala
a jak mozna inaczej nazwac samotna matke z dzieckiem ktora szuka wujka dla swojego dziecka, a dla siebie bankomatu? WIADOMO JEST ze samotna matka chce rowniez takiego faceta, ktory ja i dziecko utrzyma. przeciez bedac razem, mieszkajac razem nie da rady prowadzic dwoch roznych budzetow rodzinnych:) albo idzie wszystko ze wspolnego konta albo z konta faceta...no chyba ze takie szmaci..ko przygrucha sobie faceta bez pracy:D

Temat brzmi "samotne matki to szmaty" nie "kobiety które szukają sponsora dla siebie i dziecka". Nie każda samotna matka ma nieślubne dziecko , nie każda zaliczyła wpadkę i nie każda szuka faceta na siłę "wujka" Znam przypadki kobiet które same z dzieckiem radzą sobie idealnie i nie potrzebują "wujka" i szmatami nie sa wiec nie podoba mi się to określenie i jest bez postawne.

Gość o maaatkoo olalala
CO TO ZNACZY "BEZ POSTAWNE" ?????? WRACAJ DO PODSTAWOWKI UCZYC SIE NORMALNEJ PISOWNI! CHYBA "BEZPODSTAWNE"!!!

Gość taki facetttt
i sa lase na kase

Dobrze wrócę do podstawówki bo się pomyliłam jak pisałam cieszysz się ?

A Ty naucz się pisać z wielkiej litery po kropce i używać ą, ę, ź, ż ok ?

Gość zegnajmilosci
daisy Duck, to co piszesz jest prawda.Jest wiele kobiet, ktorym acet obiecal zlote gory, rozkochal , zrobil bobasa i zostawil, czasem mezowie gina w wypadku jednak jest wiele dziewczat , ktore sa poprostu glupie i mlode bo wyobrazaja sobie ze dziecko otworzy im droge do stabilnosci finansowej lub do wiecznej milosci...jak mozna sobie w dzisiejszysch czasch strzelic dzieciaka bez malzenstwa, albo zmusic faceta do malzenstwa przez ciaze... no i pozniej wmawiac ludziom, ze to byla wpadka?

No wiec dobrze napisałam, że w życiu rożnie bywa i rożne są sytuacje ale wyzywać wszystkie kobiety z dzieckiem od szmat to chyba lekka przesada. To znaczy że każdy facet to świnia tak ? Akurat ja nie potrzebuję papierka "ślub" więc można mieć dziecko bez ślubu i być w związku 100000 razy szczęśliwszym niż w małżeństwie. Małżeństw przez ciążę nie rozumiem ale to każdego indywidualnego człowieka sprawa. Nie mówcie ogólnie o wszystkich masz dany przykład opisz go i rozpatruj sobie czy ktoś jest szmatą czy nie.

Gość Ewa spod siódemki
Chamie Ty jeden , prostaku, Ty jesteś szmatą autorze !!!!!!!!!! Najczęściej dziecko zostaje przy matce jak facet się ulatnia, i co ta kobieta ma zrobić? oddać? zabić? a wy faceci to co? gumy na wuja nie możecie założyć? to kobieta ma tylko myśleć o zabezpieczeniu ? to książek gówniarzu, życia nie znasz poza tym co dziecko winne? to mała, bezbronna istota i jego matka nie jest szmatą, każdy człowiek ma popęd seksualny,a z tego są dzieci baranie

Gość Ewa spod siódemki
jak się nie zabezpieczysz

Gość Ewa spod siódemki
Ile jest samotnych ojców? mało, najczęściej to Ci co stracili swoją partnerkę, kobieta prawie zawsze z balastem zostaje. Nie było tolerancji w Polsce i nie ma, od iks czasu panna z dzieckiem byla czymś gorszym i to jest złe takie myślenie

Gość nfiwrermadsmw
moj kumpel nigdy nie znal swojego ojca. jego mama to panna z dzieckiem. Gdy miala 17 lat zostala zgwalcona, zaszla w ciaze. Urodzila, wychowala dziecko. Ludzie gadali i gadali, tym bardziej ze bylo to prawie 30 lat temu. Kobieta nigdy nie wyszla za maz. Cale zycie ma etykietke tej co ma syna panna...

Gość zegnajmilosci
Oczywiscie, ze zadnej kobiety nie powinno sie nazywac szmata. Jesli ktos to robi , to tylko chyba dlatego aby sie dowartosciowac. jednak dla mnie niektore panny z dzieckiem to mlodociane marzycielki, tak wiec powinny przynajmniej sie przyznac ze ich tok myslenia byl bledny, a nie zwalac wszystko na faceta i oklamywac siebie sama . Powiem ci, moja kolezanka zrobila sobie bobasa z facetem, w ktorym byla strasznie zakochana. Zyli na kocia lape przed malzenstwem i byli bardzo fajan pare, obaj sa prawnikami. Przyszlo na swiat dziecko i pojawily sie problemy, wiadomo kobieta koncentruje cala swoja uwage na dziecku, do tego dochadza niechciane rady "tesciow" no i final calej milosci jest gotowy. Szkoda tylko, ze dzieciak mieszka na zadupiu no i pewne matki w przedszkolu niezle poduczyly swoje pociechy jak takie dziecko sie poprawnie nazywa . napewno dla takiego dziecka dokuczanie rowiesnikow jest wrecz horrorem,. mam nadzieje, ze ty takiego problemu nie masz .W taki pseudo-katolickim kraju jak Polska bardzo latwo byc skazanym, dlatego mysle ze malzenstwo jest dojrzalym krokiem jesli jakas para planuje zyc razem i miec dzieciaki. zycze ci powodzenia w zyciu.