Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona nowa

Seks w trójkącie będąc w związku...

Polecane posty

Gość Ilona nowa

Ostatnio sporo o tym myślałam i chciałabym tego spróbować.Jest mi dobrze ze swoim partnerem ale mam ochotę na spróbowanie czegoś nowego.Jak mu zaproponować to tak żeby nie wyszło że nic dla mnie nie znaczy skoro chcę z innym?Mieliście do czynienia kiedyś z podobną sytuacją?Jeśli tak to jak potem ułożył się wasz związek?

Gość hgjgh
Zależy o trójkąt z kim Ci chodzi :D Jak z kobietą to pewnie nie będzie miał nic przeciwko. Ja i mój facet w teorii nie mamy nic przeciwko trójkątom ale ja bym chciała z facetem a on z babką :P Mi by kobieta jednak trochę przeszkadzała a jemu facet, więc... :D

Gość dsddsfdgfhhhhhh
Jak można kochać i chcieć innego k... ? Kolejna co się naoglądała nie napisze czego.

Gość Ilona nowa
No ja bym chciała z facetem...Jesteśmy ze sobą ponad rok i trochę nudzi mi się...

Gość JP-jestem porządny!!!
Ja pier****, tutaj sami dewianci. Jak się czyta te topiki to ręce opadają. Zazwyczaj czytam, ale nie komentuję-próbuję zrozumieć pewne, ludzkie zachowania czytając wasze komentarze, ale teraz to mi po prostu ręcę opadają. Jak można kochać kobietę, a chcieć dymać inną? Jak można kochać faceta i chcieć ciągnąć fujarę innemu? I to jeszcze w trójkę z partnerem?! Masakra jakaś po prostu.

Gość
16:35 [zgłoś do usunięcia] Ilona nowa No ja bym chciała z facetem...Jesteśmy ze sobą ponad rok i trochę nudzi mi się... To po chuju jesteście szczęśliwi :D...............rok i Ci się znudził :D

Gość gfsfhshsdhsdfhd
Typowa baba

Gość Anastazy25
Taki związek to nie związek