Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franka8889

OSOBY ZDRADZONE/ TE ,KTÓRE ZDRADZILY piszcie...

Polecane posty

Gość Franka8889

Czy jest ktoś to zdradził (nawet krecac na boku z inna laską/facetem) gdy jeszcze był/była z zwiazku i odszedł do innej/innego? Albo po prostu zdradził przez sex? Pytanie moje to: czy Wasi zdradzeni partnerzy Wam wybaczyli i czy jestescie terz razem szczesliwi? Czy Ci, którzy zdradzili i dostali drugą szanse uswiadomili sobie swój bład ?

Gość Franka8889
Warto dać drugą szanse??

Gość podpowiem z ubocza ....
warto, jezeli zdrada byla jakims idiotycznym bledem, ktorego ta osoba zaluje i wie, ze nie zrobilaby tego wiecej, nie upatruje w tym wybryku nic fajnego. ot - chwila glupoty. ale nie warto, jesli zdrada byla naumyslna, poniewaz obecny partner nam sie znudzil i aktywnie szukalismy rozrywki :)

Gość ja zdradziłam ale się
nie przyznałam i nigdy tego nie zrobię... mężulek jest wredny i w zupełności zasłużył sobie na to. mam taką sytuację że przez najbliższych kilka lat nie moge od niego odejść,chodzi o sprawy finansowe. Zawsze jak zaczyna szaleć i zachowywać się jak idiota przypominam sobie to i mam zajebistą satysfakcje hehe.

Gość Tak-ja zdradziłam
Zakochałam się(jak to mi się wtedy wydawało) bez pamięci. Zostawiłam chłopaka ale po miesiącu zrozumiałam.Mój kochany chłopak cały czas na mnie czekał!!!! I za to mu dziękuję.Teraz jesteśmy małżeństwem i mamy synka.Na początku po powrocie wypominał i dopytywał do czego doszło.Ale co ja mu będę mówiła.Nie przyznałam się że z nim spałam bo po co mu ta informacja.

Gość Tak-ja zdradziłam
To było 6 lat temu dokładnie tuż przed walentynkami jak go zostawiłam. A po ślubie jesteśmy 5 lat.

Gość Franka8889
tak-ja zdradziłam - ile trwala Twoja ''miłosc'' do tego nowego? Co tak naprawde się stało, ze zrozumiałas , ze kochasz byłego? Acha i mam na mysli zdrade nie z zmesty tylko zdrade osoby, która Was kochała ale zaczeła nudzic/irytowac itp

Gość Tak-ja zdradziłam
To nie była zemsta.Wiesz napiszę tak-widziałam że nie ma przyszłości z tamtym.Był chorobliwie zazdrosny i zaborczy.Kochałam ich obu na swój sposób.Ciągle pamiętam o tamtym.Jednak nigdy przenigdy nie popełniła bym tego błędu jeszcze raz.Uwielbiam być koło mojego męża.Do tej pory mam zapędy jak nastolatka-dumna jestem że go mam chcę żeby każdy wiedział że jest mój i uwielbiam jego zapach...wszystko.Ciągle mnie podnieca jak te kilka lat wcześniej :P

Gość Tak-ja zdradziłam
Jak chcesz to bądź koło 21 to pogadamy. Dlaczego interesuje cię ten temat?

Gość a może stąd coś
Nigdy nikogo bym nie zdradziła i nigdy nie zdradziłam. Natomiast zostałam zdradzona. Czy uważam, ze warto wybaczyć? Tak. Czy warto dalej być z tą osobą w związku? Nie. Nie byłam w stanie ponownie zaufać tej osobie i zapomnieć o zdradzie, a bez tego związek nie ma sensu... jest tylko męczarnią dla obu osób (zaczyna się zazdrość, sprawdzanie, ciągłe podejrzenia...).

Gość Franka8889
Osobo powyzej - jedna jedyna prawda zyciowa ''nigdy nie mów nigdy'' do tak ja zdradziłam - ile trwało Twoje zauroczenie tym drugim ??

Gość Tak-ja zdradziłam
Ile trwało? Ciężko powiedzieć bo czasami myślę że nadal trwa.Ale szybko o tym zapominam.

Gość ffffff
Osoby które zdradziły ukochane osoby to zera, nawet nie wiedzą jak bardzo zniszczyli swoim partnerom życie, tego sie nie zapomina, krązy po głowie i niszczy człowieka, już nigdy nie będzie tak samo, tego samego seksu, miłosci itp. Juz zawsze pojawiają się pytania "Może jest gdzieś inny facet/ kobieta, który by mi tego nie zrobił/a? "Już nigdy nie kocha się zdradzacza tak samo, zawsze już są wątpliwości,

"Tak-ja zdradziłam Zakochałam się(jak to mi się wtedy wydawało) bez pamięci. Zostawiłam chłopaka ale po miesiącu zrozumiałam.Mój kochany chłopak cały czas na mnie czekał!!!! I za to mu dziękuję.Teraz jesteśmy małżeństwem i mamy synka.Na początku po powrocie wypominał i dopytywał do czego doszło.Ale co ja mu będę mówiła.Nie przyznałam się że z nim spałam bo po co mu ta informacja." Ja pierdole upadek moralności ludzkiej. Szkoda chłopa