Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halllka

Co sadzicie o osobach studiujacych pedagogike?

Polecane posty

Gość Halllka

O kobietach i o mezczyznach na tym kierunku?

Gość tqtr
współczuję im, serio bo zmarnowali całą przyszłość, nie patrzyli na rynek pracy, nie wiedzą, że bardzo małe prawdopodobnieństwo pracy w zawodzie i w ogóle pracy

Gość qwertusssss
ze przegrali zycie

Gość vjnfgvujiegvnrju
a co wy studiowaliscie?wygrani:o

Gość vjnfgvujiegvnrju
?

Gość pewnie nic
i dlatego płaczą :D

Gość tqtr
Kierunki po których jest praca czyli na Uniwersytetach Medycznych albo Polibudzie :O

Gość jak sie chce to mozna.
Jesli poszli na te studia zgodnie z wlasnymi zainteresowaniami to okej. Zreszta jesli chodzi o pedagogike to wszystko zalezy od specjalnosci. Bo to nietylko praca nauczyciela czy pani w przedszkolu. Ja akurat skonczylam prace socjalna (licencjat) i socjoterapie (magisterka). Pracuje w Urzedzie Marszalkowskim w dziale Polityki Spolecznej i wcale zle nie zarabiam. Dodam ze skonczylam studia dzienne podczas ktorych zalatwilam sobie nieobowiazkowa praktyke wlasnie w Urzedzie Marszalkowskim. Widac sprawdzilam sie, bo po skonczeniu studiow dostalam tam prace (bez znajomosci).

Gość pewnie nic
jezdem zawizdną sóczom po pedagogice :)

Gość pirulina
Mam licencjat z pedagogiki: praca socjalna z poradnictwem i mag. psychologia społeczna w edukacji. Pracuję w Urzędzie Pracy. w trakcie studiów miałam tam praktykę a po licencjacie dostałam się do UP na staż.

Gość a ja dalej nie wiem
myślę, że studiowanie pedagogiki czy filozofii to porażka i marnowanie czasu, chyba, że ktoś robi to z czystej pasji, ale dziś wiele osób idzie na takie studia tylko po to, żeby coś mieć a to najprostszy wybór... przecież od wielu lat wiadomo, że po tych kierunkach nie ma pracy, więc nie wiem na co te osoby liczą...

Gość nie cierpię generalizacji
ja również jestem na pedagogice V rok- 3 specjalności : resocjalizację, pedagogikę rodzinną, opiekuńczo-wychowawczo Do tego postanowiłam zrobić jeszcze licencjat z HR Przez przypadek dostałam pracę-dodam, że studiuję dziennie i zaocznie a mimo to udało mi się dostać pracę---> po pedagogice i nie uważam żeby było mi źle: samochód służbowy, zawsze jakiś bonus w postaci premii, wyjścia do kawiarni, obiady w restauracjach nie cierpię generalizacji... można skończyć gimnazjum a jak się ma łeb na karku to można mieć kasy jak lodu, tak samo na studiach; ktoś powie że pedagogika to marny kierunek, no sorry ale można być zajebistym pedagogiem z super pracą...:)

Gość pannawanna mokra
to nie generalizacja tylko wyjątek od reguły może 5-10% osób znajdzie prace w zawodzie po kierunkach typu pedagogika

Gość nie cierpię generalizacji
nadal generalizujesz... można skończyc prawo,medycynę cokolwiek i miec lub nie mieć pracy ile osób nie pracuje w zawodzie? bardzo wiele...