Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgodnie z obietnicą

400 km to taka średnia ...

Polecane posty

Gość jestem taki cygan
albo na skaypie pyknac piwko tylko tyle ztego pisania....!

Co to jest 400 km-dla chcącego nic trudnego:D:D

Gość ja mam godzinke
drogi do kogos

Gość ja mam godzinke
Zgadzam się z Beti :)

Gość mała czarna :)
Bliski znajomy z erotycznego ;-) Ale co tam kilometry jak znajomy fajny:-P

Gość ja mam godzinke
ją się spotkałam z kimś z ponad 350 km ;)

Juken - w Warszawie jest łatwej, a po za tym z Warszawy wszędzie jest blisko :-P

Gość blek
pyff co to jest 400? jak byście robili co tydzień albo dwa 1200 w jedną strone to możemy p :Dogadać :) co kurwa kaski szkoda??? na wielka kurwa miłosć?? :D

Gość blek
wczorajszy dowcip stulecia z warszawy wszedzie jest blisko taaa do otwocka , na pewno :) cieżko mi sie myśli i dopiero zajarzyłem :P:P:P:P

Trochę to żałosna mieć bliskich znajomych na odległość. Ciekawy jestem w jakich aspektach są Ci bliscy. Wysyłają Ci buźki na forum?

A jeżeli pytasz o aspekty to powiem Ci że znajomi co mają kochanków poznanych tu na kafe mają właśnie ten problem. Spotykaliby się częściej gdyby nie ta odległość. A główne pytanie topika dotyczy miejscowości.

Chociażby to, że nawet na piwo z kimś takim nie pójdziesz. Może powiedz mi na czym owa bliskość polega, bo może coś tracę w życiu i nawet o tym nie wiem. Nie pomoże ci szafy przenieść, nie sholuje z imprezy. Właściwie to nic nie trzeba robić.

Natomiast kochankowie powinni się spotkać, przynajmniej raz. Więc to chyba nie jest dla nich aż taki problem.

Nie rozumiem tego o co się przyczepiłeś. W temacie topiku nie żalę się na odległość tylko stwierdzam to co zaobserwowałem. I stąd pytanie czy ktoś może ze swojej miejscowości się poznał. Jeżeli chodzi o zaś o to co napisałeś że nie pomoże Tobie taka osoba to jesteś w błędzie. Z imprezy, czy w przeprowadzce itp itd pomoże mi każdy KOLEGA. Zaś przyjaciel jest od czego innego. Mam przyjaciela który mieszka 370 km ode mnie. I nie będę Ci pisał w czym mi pomaga. Jeśli nie maiałeś przyjaciela lub nie masz to nie wiesz o czym piszę. I jeszcze raz zrozum treść tematu. To nie są żale tylko stwierdzenie. Czytając Ciebie mam wrażenie że nie zrozumiałeś tematu.

dwójeczka, jakież to głębokie sentencje :D i sama to wymyśliłaś?

„Czytając Ciebie mam wrażenie że nie zrozumiałeś tematu." Toż właśnie Ciebie proszę, żebyś mi to wyklarował. Skąd mam wiedzieć, co masz na myśli mówiąc o „bliskich znajomych na odległość"? Gdybym wiedział o co Ci chodzi, to bym się nie pytał. Rozumiesz?

dwójeczko, to nie prościej było napisać "sprecyzuj swoją wypowiedź" zamiast pisać ze to jest żałosne? Sorki, ale odebrałem to jako atak a nie lubię się "bić" wolę postawić piffko.

Bo to jest żałosne, jak wszelkie opowieści o wielkiej miłości i przyjaźni na odległość. Wiara w to, że coś takiego da się utrzymać jest po prostu śmieszna. Dla większości ludzi wystarczy być miłym, a wkręcą sobie takie głupoty, że głowa boli. Zanim nazwiesz kogoś przyjacielem, upewnij się, że pamięta Twoje imię.