Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystyna1988

kłamstwa

Polecane posty

Gość krystyna1988

witam . nie będę się rozpisywała , powiem krótko dopiero odkryłam , że mój chłopak miał dwie dziewczyny mnie i jeszcze jedna , i trwa to od 2011 roku.poznal nas w tym samym czasie i tak mial nas dwie , a moze i wiecej nie wiem , w zasadzie to juz od dawna cos podejrzewalam bo byl dziwny ale zawsze sie wypieral i mowil jak to bardzo jestem dla niego wazna . ale tamta dziewczyna z ktora dalej jest nic nwet sie nie domysla , pewnie mysli jaki to wspanialy slodki chlopak , ja tez tak myslalam ,a tu prosze . szkoda mi tej dziewczyny bo na prawde wydaje sie byc fajna dziewczyna,szkoda mi jej ze tkwi przez niego w tych klamstwach dalej szkoda zycia na niego . tyle ,ze ona nic nie wie a ja wiem az za duzo i wiem ze nie bylysmy jedynymi . pewnie i jeszcze wszystkich klamstw jego nie wiemy . na to wychodzi ze tylko znamy jego imie i nazwisko prawdziwe. co zrobilibyscie na moim miejscu ?ale tak szczerze . chcialabym jej tylko rojasnic , ostrzec .wiem ze to bardzo trudne, moge tylko jakos moze jej delikatnie napisac czy jak? moze nie uwierzyc, choc mam na to dowody smsy zdjecia itp,ale nie bede jej tym dobijac chyba ze chcialaby.ale chodzi mi tylko zeby zycia sobie nie marnowala i niecierpiala zbyt za pozno. jesli troche moze jej napomkne to moze zacznie w koncu zastanawiac sie gdzie byl jak go tyle czasu nie bylo. no niew iem doradzcie

Gość po polsku
jak śpię to nie kłamię a kiedy śpię to mam oczy zamkniete

Gość po polsku
c razy pka

Gość odprawa poslow greckich
ma ktos pozyczyć? mam przeczytac na po feriach jestem z warszawy

Gość po polsku
jestem zde gustowany nie zeby nie podobac polskie c razy pki ale że jedna czeka a druga bawi się

Gość po polsku
grecka flądra