Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mnie sie nie podoba

Moj ojciec jest egoista

Polecane posty

Gość mnie sie nie podoba

Kiedys uwazalam ze moj ojciec jest super,a kiedy mama narzekala na niego nie dowierzalam..teraz tata ze mna mieszka w uk(przyjechal do pracy na sezon zimowy bo w tym okresie ma lipe z praca) przez 2 miesiace nie mogl nic znalezc bo nie oszukujmy sie teraz oczekuja podstaw ang., a nie to co kiedys ze z jezykiem czy bez praca byla.. dopiero od tyg.pracuje i ja go utrzymuje nie wololam kasy, ale oczekiwalam ze skoro zycie go nic nie kosztuje bedzie jak najwiecej wysylal do domu zeby mieli na zycie i wyszli z dlugow..tym bardziej ze zima..trzeba grzac co za tym idzie kupic wegiel czy drzewo, rachunki zycie, do tego doszla choroba mamy gdzie musi wykupic lek za 600 zl;/ nawet mamy nie zapyta jak sobie radzi czy ma co jesc..a on zarabiajac przez te pare dni 240 funtow, wyslal mamie raz 80(za moim gadaniem bo chcial 50), i z tych 240 wydal na pierdoly 80 f.(papieroski, alkohol, i na co mial smaka) mimo ze jedzenie mu zapewniamy, dzisiaj sie z nim poklocilam o to..to wielce urazony ze mu uwage zwrocilam, nie myslalam ze jest takim egoista, mam wrazenie ze ja sie bardziej martwie czy moja rodzina ma co jest niz on, bo on ma w dupe cieplo i pod nos poddane, a tez bym do cholery chciala odlozyc, uzbierac na slub, itp. wkurwiona jestem na niego..wielki pan chcialby zyc ponad stan

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować