Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosek41

Przyjaźń między byłą parą

Polecane posty

Gość nosek41

Jaka waszym zdaniem jest opinia na ten temat? Jak może wyglądać przyjaźń jeżeli te dwie osoby dalej coś do siebie czują, tęsknią ale wiedzą, że nie mogą być razem i tego już nie będzie. Jak to sie może waszym zdaniem skończyć, jeżeli nadal te dwie osoby o sobie śnią, i chcą tg ale z drugiej strony nie chcą, nie mogą.

Gość keepquiet
Skończą w łozku

Gość nosek41
może jakieś jeszcze inne wypowiedzi, bo tak jest na moim przykładzie

Gość medaljonki
jeśli nadal do siebie coś czują to nie bedzie tonigdy przyjaźń bo nigdy to przyjaźń nie była

Gość nie można się przyjażnić
jesli w grę wchodzi miłość.... jesli nie mozecie byc razem, zerwijcie kontakt na jakis czas,azwam ta miłość przejdzie i wtedy próbujcie przyjaźni

Gość nie można się przyjażnić
jeśli wchodzi w grę miłość niespełniona i trwająca-tak dla ścisłości

Gość Franka8889
a czemu nie moga byc ze soba? Marnujecie zycie zyjac osobno a do siebie coś czując

Gość nosek41
no była już przerwa tam pare mieś, a ja nie pytam sie co robić tylko chce poznać waszą opinie na ten temat, jednak zależy mi na tej dziewczynie, mimo wszystko i chciałbym coś zrobić, ale podobno nie wrócimy do siebie, mimo tego, że chce.

jak facet wie , ze nie może byc z kobietą , to ją zostawia i daje jej spokój 💤

Gość ufififjiqurfirmfih
tez chcialabym znac odp na to pytanie :(jestem w idenycznej sytuacji. Spotkania, calusy, przytlunanie, mega wielka tesknota .. klade sie spac z mysla o nim - budze sie z mysla o nim. On ma to samo bo zawsze pisze codziennie..dzwoni.

Nie istnieje. Mogą być znajomymi, ale nie przyjaciółmi, to za bliska znajomość.

Gość ufififjiqurfirmfih
nosek a powiedz czemu ona nie chce juz ?

jeżeli te dwie osoby dalej coś do siebie czują, tęsknią ale x ale co? jesli oboje chca to ze soba po prostu beda

On ma to samo bo zawsze pisze codziennie..dzwoni. x sciemnia, glaszczesz jego ego wiec jest git a caly czas ma otwarta furtke, taki wygodny uklad

Gość wiedzaca duzo
z przyjazni do milosci mozna dojsc, ale z milosci do przyjazni juz nie, wiem na swoim przykladzie

Gość ufififjiqurfirmfih
.

Gość nosek41
tzn przyjaźń taka, że sie nie spotykamy, jesteśmy tylko przyjaciółmi, piszemy, chciałbym z Nią pogadać, ale Ona nie hcce chyba dlatego, że nie chce sb nadzieji robić. Brakuje mi Jej, ale nie chce Jej do niczego zmuszać.

Gość ufififjiqurfirmfih
nie sadze ze tu o uklad chodzi..mowi ze zalezy mu na mnie..on nie jest typem frajera..bylismy ze sb prawie 3 lata. Znam go bardzo dobrze..tak jak ktos wyzej napisal - jesli facet nie chce kobiety to zostawia ja w spokoju..a on nie potrafi.

Gość nosek41
Ona chciałaby ale wie że już nic z tego nie będzie. Mówi, że chce ale nie chce. tyle w tym sensu, że z jednej strony chce i tęskni, ale z drugiej nie chce już próbować

Gość ufififjiqurfirmfih
najgorsze jest wlasnie to jak cos sie do kogos dalej czuje..i Ty tez cos czujesz..a nie przyznasz sie bo boisz sie odrzucenia np ;/ masakra, boli to bardzzo. Nosek wiec Wy nigdy nie byliscie razem?

Gość ufififjiqurfirmfih
a jaki byl powod rozstania ?

Gość nosek41
byliśmy razem rok coś. powodem było to, że poznała innego, a za pare mieś zrozumiała, że mnie kocha i tak pare dni temu przyznała sie ale tak serio, że mnie kocha, mówi, że tęskni i wgl, chciałaby, ale chce sie tylko przyjaźnić bo już nie chce próbować znów. Jednak dalej Ją Kocham.

nie sadze ze tu o uklad chodzi..mowi ze zalezy mu na mnie..on nie jest typem frajera..bylismy ze sb prawie 3 lata. Znam go bardzo dobrze..tak jak ktos wyzej napisal - jesli facet nie chce kobiety to zostawia ja w spokoju..a on nie potrafi. x legitymacje klubu pelikana wciaz schodza jak bulki

Gość PRZEPADNA mi dukaty
czyli ty nie chcesz? po co ci właściwie taka przyjaźn? Lepiej poszukaj sobie dziewczyne.

Gość ufififjiqurfirmfih
Przkro mi w takim razie..wiem co czujesz :(

Gość nosek41
no stary nie mam pojęcia o co chodzi. No czuje sie troche przygnębiony "bo mi na Niej zależy" powiem tak, nic nowego napewno, zrobiłbym wszystko, żeby dała mi szanse.