Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Były_mąż

Dlaczego byli meżowie mają sponsorować zycie byłych zon ?- alimenty

Polecane posty

Gość Były_mąż

Skoro kobiety chciały opiekowac sie dziecmi, to niech teraz je utrzymuja. A tak mamy kuriozalna sytuacje- w Polsce mezczyzni mają ograniczone prawo do dziecka (w 83% przypadkow kobiety uzyskuja prawo do dziecka), a mezczyzna jest traktowany jak wół, ktory ma tylko płacic. Dlaczego wzorem krajów arabskich to mezczyzna nie ma wiekszego prawa do dziecka? Przez wizyty raz w tygodniu nie da sie wychowywac dzieci!

Gość tdhjyuk
To, ze dziecko mieszka z matka nie oznacza ograniczenia praw rodzicielskich ojcu. Mylisz pojecia. 😴 A jest tak dlatego, ze kobiety lepiej opiekuja sie dziecmi. 😴

Gość PRZEPADNA mi dukaty
wierz mi, skoro była zona nie pozwala się kontaktować z dzieckiem zbyt często - wie co robi 🖐️.

Sad ograniczyl Ci wladze rodzicielska i limituje spotkania z dzieckiem? Widac nie przypadkiem...

serio tylko raz w tygodniu?:O to ja się jednak cieszę że moi rozice się nie rozwiedli jak byłam mała

Gość Komisja Europejska
na rozprawie ograniczono mi prawa do dziecka na wniosek sędziego... o co tutaj kurwa chodzi?

Gość jkljio
Może dlatego, że zwłaszcza małe dzieci bardziej potrzebują matki? Ja sobie nie wyobrażam, żeby miał mnie wychowywać ojciec, mama jest niezastąpiona w większości wypadków.

to pewnie wszystko przez jebane feministki. pohejtujmy je:classic_cool:

i dlaczego autorze piszesz o kasie i o widywaniu się z dzieckiem jakby to była jedna kwestia:O obrzydliwe.

Gość Elektronikełe ausf.II
jeśli matka dziecka wydziela spotkania czyli ogranicza kontakt z dzieckiem to ojciec powinien ograniczyc alimenty i dlaczego matki tak chca te dzieci dlaczego nie zostawia ich ojcu?

ograniczenie praw rodzicielskich nie zawsze wynika z jakiegos wielkiego problemu ojca!.. czy matki. Sąd moze w trakcie rozwodu sam ograniczyć prawa nawet porzadnym ludziom, wedle wlasnego widzimisie tylko i wylącznie. Bylam swiadkiem takiej sytuacji ! Matka musiala się wykłócać z sędziną, że ona wcale tego nie chce i ze powodem rozprawy jest rozwod ktory przebiegał i zeby nie dodawala niczego od siebie bo ojcem mąż akurat byl super. Wiec wiecie, roznie to bywa.