Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaam jaaa

tabletki antykonc.-jakie?

Polecane posty

Gość pytaam jaaa

witam dziewczyny, wiem, że pytanie jest bardziej as, chce zacząć bać tabletki anty, kiedys brałam yasmin, średnio się po nich czułam., brałam też azalie, ale to tylko jak karmiłam dziecko. Teraz nie wiem jakie mi lekarka przepisze, czy możecie coś polecić???

Gość tdhjyuk
tabletek anytkoncepcyjnych się nie poleca

Gość upupupup upupu up
up786

Gość pytaam jaaa
ok, to inaczej zadam pytanie....jakie bierzcie i czy chwalicie sobie?? jakie macie skutki uboczne???

Gość upupupup upupu up
głupiaś i tyle

Gość akakaraka
Lekarz musi Ci dobrać. Na jedną jakieś tabsy działają bosko, inna po tych samych czuje sie fatalnie... Musisz zrozumieć, że tych tabletek jest tak wiele m.in. dlatego, że wiele jest typów hormonalnych kobiet, i dla każdego z tych typów inna dawka hormonów będzie dobra. Tyle w temacie... A jak koniecznie chcesz polecenia, to proszę - ja polecam novynette. Dla mnie były cud-miód-orzeszki - cera poprawiła się, humory nie skakały, libido nie spadło, waga nie wzrosła, wpadki nie zaliczyłam, itd... Ale z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę przypuszczać, że tobie one nie podejdą, bo ja jestem nieródką, przed 25 rokiem życia i były to moje pierwsze hormony.

Mi lekarka przepisala zoyely i daylette wykupilam te drugie ze wzgledu na to ze sa tansze ktos moze je stosowal i ma na ich temat jakies zdanie ?