Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??? buhh ???

I N F E K C J A czy cos innego jeszcze???

Polecane posty

Gość ??? buhh ???

Od kilku mies mam dziwne nie wiem jak to nzawac bo to nie sa raczej uplawy, dosc gesty, budyniowaty cytrynowo zabarwiony sluz bez zapachu, przypomina to czasami sorry za porownanie ale koze z nosa taka zoltawa i gesta sie ciagnaca, czy mozliwe ze od tak dlugiego czasu mam jakas infekcje?? nic mnie nie boli poza tym....

Gość agula8
nie wieże że masz to przez kilka miesięcy i nic z tym nie robisz, jesli to nie prowokacja to stosuj dopochwowo lactovaginal, do mycia płyn z kwasem mlekowym i biegnij do gina. "kolorowe" wydzieliny z pochwy nie są prawidłowe.

Gość patislask
Przez kilka miesięcy mieć takie upławy to straszny dyskomfort - szczerze współczuję. Idź już dzisiaj się zapisać na wizytę do ginekologa bo powinnaś to jak najszybciej wyleczyć - to pewnie jakaś infekcja bakteryjna. Po leczeniu kup sobie i zażywaj provag, które odbuduje ci naturalną mikroflorę pochwy a to ważne aby znowu normalnie funkcjonować. Koniecznie zrób coś z tym już dzisiaj.

Gość misiamarysia
to raczej nie jest prawidłowy śluz, spróbuj zrobić sobie kurację lactovaginalem i umów się do ginekologa, bo być może masz jakąś niewielka infekcję.

Gość Betty Q
Nic odkrywczego chyba juz nie napisze: ginekolog, Lactovaginal i zdrowy rozsądek na przyszłość. Po co zwlekasz z wizytą u gina, infekcja tylko sie rozwija.

Gość malinkowa sukienka
Przecież Ty masz infekcje, po pierwsze wizyta u ginekologa, po drugie wymaz z pochwy. W tarcie i po leczeniu wspomagaj się invagiem, który szybko i skutecznie likwiduje upławy, wzmacnia naturalna florę pochwy i chroni przed infekcjami. Na następny raz przy jakimkolwiek dyskomforcie w miejscu intymnym zakładaj globulkę probiotyku, a nie będziesz miała problemu z infekcjami czy upławami. Do mycia stosuj płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym.

Gość viola3131
Aby mieć pewność z czym masz do czynienia powinnaś zrobić posiew mikrobiologiczny i z wynikiem udać się do ginekologa. W przyszłości aby zapobiec infekcją stosuj probiotyki np. dopochwowy lactovaginal ,który kolonizuje pochwę bakteriami kwasu mlekowego, pamiętaj o właściwej higienie intymnej, noś tylko bawełnianą bieliznę, uważaj na publiczne kąpieliska, toalety.

Gość ??? buhh ???
dzieki wlasnie zaczelam kuracje!!!

ja zaczelam na razie kuracje wspomagajaca multi gynem, ktory radzila jedna z forumowiczek i rewelacyjnie lagodzi swedzenie i pieczenie, jutro wizyta wiec sie dowiem co dalej robic, czy jakies badanie bede miala i czy cos dostane na to.

Ja tak samo sobie cenie ten multi gynacti zel. Po nim żadne infekcje mi się nie robią a tak samo łagodzi podraznienie po goleniu czy nawet po stosunku.