Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IzaBellka89

Czas coś z sobą zrobić!

Polecane posty

Przyszedł Nowy Rok a wraz z nim nowe plany i chęć zmian. Postanowiłam zacząć od siebie, małymi krokami do celu - nowa ja i nowe życie? Wygląd jest dla mnie bardzo ważny i chcę naprawdę w końcu zadbać o swoją urodę. Od czubka głowy po końce palców. I na początek włosy te moje nieszczęsne. Cienkie, kręcone i puszące się, szczególnie podczas tej pory roku. Po zdjęciu czapki strasznie mi się elektryzują i ciężko je ujarzmić. Jak o nie dbać? Polecacie jakiś sprzęt? Może suszarkę? Mam taką zwykłą i najtańszą...może ona coś zmieni?

Gość erna13
włosy ach te włosy :P aby ujarzmić puszenie się włosów dobrze jest stosować preparaty zapobiegające temu a służące do regeneracji suchych włosów...ja mogę polecić "cuticle redefiner silk infusion" link http://lucasteam.otwarte24.pl/26,INNOWACJA-cuticle-redefiner-silk-infusion-100ml naprawdę wart swojej ceny :)

Dzięki za odpowiedź, zaraz zerknę na link :) Ciekawi mnie jakie znaczenie ma suszenie na kondycję włosów, czy suszarki naprawdę tak je niszczą?

Gość natalka20131
staraj się nie używać suszarki bo od niej też się puszą ;) jedwab też może Ci pomóc :D

Gość Jolia
Powiem Ci, że odkąd zmieniłam suszarkę moje włosy o wiele lepiej wyglądają. Jakis czas temu zainwestowalam w taką jonizującą i jestem bardzo zadowolona. Szybko suszy a włosy łatwiej się układa. :)

Gość AnnLena25
Mam dokładnie ten sam problem co Ty, puszące się, kręcone włosy. Nie wspomnę już o tym co dzieje się z nimi podczas deszczu... Ale powiem Ci, że poza odpowiednimi kosmetykami do włosów suszarka też jest bardzo ważna. Kiedy używałam jonizującej, włosy o wiele lepiej się układały i wyglądały, natomiast gdy używam zwykłej bardzo się przesuszają i puszą. Miałam też okazję używać lokówko-suszarki obrotowej. Super opcja, polecam Ja zdaje się miałam Rowentę, ale na pewno są rożne. Tamta miała wymienne szczotki różnych wielkości. Fajnie można ułożyć włosy. Moja fryzjerka poleca mi też brać dwa razy w roku skrzypowitę, taka kuracja :)

Gość lajlajlajlaj
Ja używam raczej kosemtyków wygładzających, ale najczęściej suszę włosy suszarką na okrągłej szczotce, wtedy lepiej układają się w ciągu dnia.

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i za pomoc:) Zastanawiam się nad tą suszarką...przyjaciółka ostatnio poleciła mi taką firmy Zepter, też jonizującą. Nie jest tania, ale może warto. Jak myślicie?

Gość puuuuuszzzzekokruussszeeeekkkk
Moi drodzy. Włosy to nieodzowny element piękna. Zwłaszcza, kiedy patrzymy na piękne modelki, panie z gazet i pragniemy mieć włosy, choć w 50 % podobne do nich. Polecam szampony KERIUM la roche, a także nową linię Dermeny( stara się u mnie nie sprawdziła) a do tego odżywkę również Dermeny. Włosy sa lśniące i piękne.

Gość Majkaaaaaa
Kosmetyki kosmetykami, ale dobra suszarka też jest ważna. Slyszałam, że najlepsze to wlaśnie te jonizujące. Firma Zepter jest znana i uznawana za dobrą, więc ja bym się skusiła.

Chyba się skuszę. Czytałam sporo opinii na temat suszarki tej firmy i włosy mają być zdrowsze, bardziej lśniące i łatwiej się układać. Zobaczymy, do tego odpowiednie kosmetyki i mam nadzieję, że będzie pięknie :)

Gość szuniatka
hej Wam :) jeśli chodzi o suszarki Zeptera to też mogę z czystym sumieniem polecić. Sama taką mam (jonizującą) i jestem bardzo zadowolona, szybko suszy włosy, rzeczywiście nie elektryzują się i nie puszą, łatwiej je wymodelować. Także wypróbuj sobie, myślę, że będziesz zadowolona. Przed kupnem tej suszarki szukałam różnych opinii i są naprawdę dobre, dlatego sama się zdecydowałam :)