Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aseksualna21

nie mam siły kiedy wstaje po poludniowej drzemce.

Polecane posty

nei wiem czym to jest spowodowane, ale najpierw czujjjjeeee sie taka senna ze cholera, musze sie polozyc i od razu usypiam a jak wstaje po np godzince, 2 godziach, nie mam w ogole sily,jest tak za kazdym razem. Jestem wtedy bez zycia, bez sily. Tak samo mam, kiedy myje sie w bardzo cieplej wodzie. dlaczego tak sie dzieje ? a ja łatam gwiazdy (:

Gość też tak mam i nie wiem dlaczeg
o:( Dlatego unikam popołudniowych czy wieczornych drzemek

Gość boksi
bo drzemka, żeby wyszła na zdrowie powinna trwać 20 minut, długie spanie w ciągu dnia rozwala organizm i zaburza dobowy rytm dnia ;)🖐️

Gość seksa Ci brakuje
jakby ktos Cie dobrze przeorał to od razu lepiej byś się czuła

Gość oram zawodowo
jakby co to mogę cię przeorać :classic_cool:

Gość fundinxu
zalezy jak jestes zdechla czy jestes rozleniwiona tz. ze spisz za dlugo czy jestes zmeczona tz. ze cierpisz na chroniczne zmeczenie

Gość fundinxu
zalezy jak jestes zdechla czy jestes rozleniwiona tz. ze spisz za dlugo czy jestes zmeczona tz. ze cierpisz na chroniczne zmeczenie

nie wiem np. chodze spac o 23, o 6 rano ledwo wstaje, jestem w szkole do 13, i jak przychodze to zjem coś i koniecznie musze isc spac, bo nie daje rady, usypiam na siedzaco, wiec klade sie spac, spie, 2-4 godziny ledwo wstaje potem, nie mam sily na nic, jest mi slabo, niedobrze, gorąco, klade sie potem 11-12 i tak ciagle i ciagle.

Gość narkoleptyczka
mam to samo ,po prostu musze się położyć , bo bym się wywróciła DOSŁOWNIE , wszystko w porządku cukier tarczyca nerki wsio hula tańczy i wiruje , byłam nawet u neurologa , u psychiatry , ten orzekł że może być to nieuleczaklna choroba NARKOLEPSJA , choroba widmo , bez szans na leczenie , nie mam sił pisać odsyłam do wiki

Gość narkoleptyczka
przez to straciłam pracę , przyjaciół , męża , myślą że ja po prostu jestem leniem !!

Gość narkoleptyczka
głowa też boli okolice skroń

omg, mam nadzieje ze mi to nei dolega. Ja np po 15 minutowym sprzatniu opadam z sil. To mi sie dzieje odkad pamietam :(