Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do tych co się orientują

czy te sytuacje można nazwać trollingiem w pracy?

Polecane posty

Witajcie, pracuję w zagranicznej firmie w moim dziale jest 3 kierowników i 1 manager kierownicy są odpowiedzialni za z góry ustalone osoby, z którymi tworzą team ale też ci kierownicy - kontrolują innych pracowników, w sytuacji gdy np mojego bezpośredniego kierownika nie ma w pracy, wówczas inny kierownik mną dowodzi i teraz słuchajcie z moim kierownikiem żyje mi się dobrze, z 2 kierownikiem - który najczęściej mną dowodzi gdy mojego kierownika nie ma w pracy - również mam dobre relacje natomiast 3 kierowniczka - z którą mam kontakt minimalny wręcz - jedynie przy wydawaniu i zdawaniu raportów mam katorgę (o tej kierowniczce) - osoba wyrafinowana, bardzo stronnicza, kompletnie nieobiektywna w pracy mamy oceny pracownicze za zeszły rok - dlaczego ona mi robi tą oceną - przecież mam z nią minimalny kontakt w ciągu dnia co jakiś czas powinniśmy mieć w pracy robione check listy - tzw listy sprawdzające jakość naszej pracy - więc dlaczego tylko ona i tylko mi ją robi - skoro nie jest moim kierownikiem bezpośrednim i dlaczego tylko mi w całym naszym dziale? poza tym check listy powinny być wykonywane w określonym czasie gdy nie ma dużo pracy - odgórnie ustalone ona robi mi w czasie gdy pracy jest najwięcej powiedzcie mi czy traktować to jako trolling?

Gość upupupup upupu up
trolling? :D idz do sadu i powiedz, ze masz w pracy trolla :D to sie mobbing nazywa dzieciaku

a ty dzieciaku poczytaj czym różni się mobbing od trollingu

już dawno trolling przestał odnościć się do wirtualnej trzeczywistości wikipedia ma nie aktualne info miałam w ręku ost książkę "psychologia w biznesie" i tam bardziej przyglądnięto się temu zjawisku zresztą jest ost częściej nagłaśniane

?????