Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elthamman

moj 6-tyg synek malo spi

Polecane posty

hej mam pytanie do innych mam , mam 6tygodniowego synka , bardzo malo spi, karmie butelka, w dzien ma 2-3 drzemki po 1,5 godz moze , z reszta sa dni gdzie wogole nie spi , z kolei w nocy budzi sie co 2-3 godz , nieraz co godzine nawet , ogolnie od 4 tyg jego rekord to chyba 3 godz snu byl, czesto sie przeciaga, napreza, wczesniej mial problemy z kupa , ale juz jest ok, czasem poplacze ale jest chyba marudny, i tak sie zastanawiam kiedy zacznie wiecej spac, jak slysze ze innych dzieci w tym wieku spaly cala noc to normalnie az ciezko uwierzyc i zazdosc mnie zzera

Gość ola_fasolka_zona..
ze co???6 tyg dziecko przespalo cala noc???bo sie matce wstawac do niego nie chcialo!!pewnie plakalo gdzies malenkie i tak gada, albo klamie! 6 miesieczne dziecko m prawo sie jeszcze obudzic, a tu cie zaskocze bo moja 1 roczna corka budzi sie jeszcze 2 razy w nocy i co??daje jej mleko i spi dalej.Moj syn kiedy byl maly od okolo roku sypial prawie cala noc , choc zdarzalos ie jeszcze dosc czesto ze budzil sie przynajmniej raz, teraz ma 6 lat i spi cala noc, od okolo 3 lat. kto ci takich glupot nagadal!!!!!6 tyg dzieciatko ma prawo sie budzic i co pol godziny jesli jest glodne, norma jest co 3 godziny, ale kazde jest inne, jedne sie budzi co godzine, inne co pol, inne co 3 godziny, ty musisz tylko sie uzbroic w cierpliwosc, zajmij sie narazie tylko maluszkiem, to ma byc twoje glowne zadanie, wysypiaj sie kiedy mozesz, nie glodz dziecka!! wstawaj kiedy tego potrzebuje, masuj brzuszek, karm, noś, przeciez to jeszcze straszne malenstwo :)

no wlasnie tak robie , masuje karmie nosze przytulam bujam w wozeczku i tak w kolko :)