Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szefnadszefami

Ulubiony tekst kobiet to: są wyjątki

Polecane posty

Gość szefnadszefami

Muahahaha! Ilekroć facet napisze, że kobiety są płytkie, lecą na wygląd czy kasę to ciągle ten sam bzdurny tekst. Nie można już wyrobić ze śmiechu: Som wyjontki, wżucasz fszystkie do jednego wora, jesteś sfróstrowany. Buahahahaha! Te wyjątki to, jak k*rwa krasnoludki albo Yeti, ewentualnie obietnice polityków. Ciągle się o nich słyszy w takiej ilości, że masakra. Oczywiście każda z piszących to lasek też jest "wyjontkiem" MUAHAHAHAHAHAQHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! REHEHEHEHE! HOHOHOHOHOHO!

Gość Huszu
a ty nie jesteś wyjątkiem od reguły bo faceci to banda cweli którzy myślą że jak mają kasę to mogą mieć każdą

Gość szefnadszefami
Bo mogą. chociaż to zależy ile mają tej kasy!

Gość Huszu
żal mi ciebie bo widocznie nie wiesz co to miłość albo trafiałeś na same dziwy szukające sponsora

Nie wiem czy są takie wyjątki :) ale na sto procent nie spotkalam jeszcze faceta, który by nie patrzył przede wszystkim na wygląd :p Na przykład kilka razy udało mi sie zdać egzamin najlepiej z mojej grupy, a nawet z calego roku...a nigdy, nawet jeden raz nie zdarzylo sie żeby jakiś kolega ze studiów pochwalił jaka jestem mądra :p za to durnowate teksty o pięknych oczach słysze stale :p

Gość szefnadszefami
HihihiREHEHE i już się zaczyna

Gość bh bvcsd
a na charakter to nie lecą ?

Gość bh bvcsd
KingaStefankaFanka a ja spotkałam, taki jeden kolega słyszałam od bliskiej koleżanki, że chwalił taką inną koleżankę, że jest mądra i mu się podoba, a z wyglądu była naprawdę brzydka, jedna z najbrzydszych w szkole. Poza tym brzydkie kobiety ale fajne z charakteru znajdują sobie partnerów, więc.

No ok, chwalił mądrość bo akurat może była niezbyt ladna a pewnie chciał notatki wyłudzić :o takie teksty też juz slyszalam :p ale żeby facet ładnej dziewczynie powiedział komplement na temat inny niz wygląd to sie nie zdarza :p a jeśli już to po dluższej znajomości i z wieeeelkim zdziwieniem :p tak jakby było dziwne że ładna laska myśli :o

Gość bh bvcsd
mylisz się, bo on tego nie powiedział samej zainteresowanej tylko chwalił ją przed inną swoją koleżanką. A ten chłopak całą szkołę kolegował się z tą brzydką, byli w jedej "paczce" i na prawdę ją lubiał. Ja tej dziewczyny dobrze nie znałam, ale z tego co wtedy zauważyłam była bardzo sympatyczna ;) Oczywiście mówię cały czas o brzydkiej.

Gość bh bvcsd
A jak wyjaśnisz fakt, że brzydkie dziewczyny znajdują partnerów?

Gość bh bvcsd
up