Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże Pomóż mI błagam cię

Pożal się Boże nad taką ofirą

Polecane posty

Pomóżcie mi bo ja już nie wiem co ze sobą zrobic, jestem Marcin mam 17 lat siedze teraz i płaczę kurwa sam niewiem czemu tak mi do jasnej kurwy samotnoś doskwiera że kurwa zaraz nie wytrzymam pomocy !!!

chodzi mi tu o brak kobiety nie myslcie że chce sie zabic czy cos

Gdy kurde widze jakąś pare na ulicy to niewiem coś po prostu we mnie peka ide do domu i płacze jak dziecko. Powiedzcie mi czy coś ze mną nie tak? czy

no i co ???? tacy kozacy a nie potrafią napisać weż się kurwa powieś czy coś

Gość Brzydka dupcia
Chodź do mnie poruchamy się ;)

Gość daj mi dłoń
z tego co mi wiadomo bog nie konwersuje przez neta

kurwa śmieje sie przez łzy serio ale to tylko z waszej głupoty ;( Jest ktoś normalny?

wiesz czemu yyyy.... niewiem może dlatego że jestem brzydki i może dlatego że gdy widze dziewczyne to język mi się pląta, ale musze sie wygadać bo nie wytrzymam

oki to dajesz:) ja jestem magda 19 lat. Popisze z Tobą z chęcią, gadaj co Ci na sercu leży

Gość Brzydka dupcia
No widzisz ja ci proponuję, a ty mnie odrzucasz

Gość Znudzonaaaaaaaaaaaaaa
Masz dopiero 17 latt, w Twoim wieku jeszcze dzieci nie myślą zbyt często o związkach, może jesteś dojrzalszy od średniej- ale nie martw się, ja swojego partnera poznałam mając 20 lat :) masz duzo czasu przed sobą, teraz zajmij czas jakimiś zainteresowaniami, nauką

Bo widzisz Magda mam dość dużo kolegów wszyscy mają dziewczyny, a ja? Ja nawet nie mam koleżanki, ostatnio kolega maił 18-nastkę wszyscy koledzy przyszli z osobami towaszącymi, a ja?.... No zgadłaś Magda sam. Od tamtej pory chce coś zmienić w życiu ale nie potrafię. Uwierz mi lub nie ale płacze jak dziecko pisząc to...

Gość hjehd
a ja mam 23 lata i zawsze kiedy to ja sie zaczynam starać dostaję w pizde :( Mógłbym miec po drodze 10 innych dziewczyn ale zawsze czegoś brakuje... a jak poznałem tą dla której mogłem góry przenosić to zaproponowała przyjaźń... W takim razie chyba trzeba mieć to w poważaniu skoro tylko wtedy wychodz...

:) wiesz co jesteś młodym chłopakiem masz mnóstwo czasu na dziewczynę i wgl, moi koledzy w tym wieku to o głupotach myśleli. Powienieneś otworzyć się na relację z dziewczynami.

a znaleźć porządną dziewczynę w dzisiejszych czasach to sztuka. chciałbyś jakąś latawicę co by zostawiła Cię i jeszcze bardziej byś cierpiał.

Gość Brzydka dupcia
Jesteś po prostu za wybredny, przyznaj się

Ok żeby była jasnoś to nie jest tak że ja cały dzień chodze taki jak myślicie, według mnie jestem lubiany (nie przez wszystkich) i potrafię się bawić, rozbawić towarzystwo, ale dopiero nocą nachodzą mnie myśli i płaczę. ;((

no to czemujeśli jesteś taki nie umiesz poderwać żadnej dziewczyny?

Gość c rauai a
no chlopaku to że wszyscy mają to nie znaczy że ty też już musisz mieć , ty chcesz mieć dziewczynę dla kolegów ? poczekaj jeszcze masz czas a to że piszesz że jesteś brzydki to jest twoja opinia więc pozwól innym to ocenić , a że ci się język plącze przy dziewczynach to normalne głupoty pewnie gadasz bo chcesz być fajny daj sobie czas zdobądz doświadczenie i dopiero ruszaj na podbój damskich serc pisz tutaj z nami to się ośmielisz

Sam nie wiem Magda czemu, po prostu gdy widze fajną dziewczynę to nawet nie wiem jak rozpocząc rozmowe

Gość Brzydka dupcia
nie jest mi cię żal, że nie możesz mieć modelki

Dobra dzięki troche mi daliście ,,nadzieje na lepsze jutro" dlatego tego nie zapomnne jestem naprawde uczuciowym człowiekiem nara

Wróciłem do domu i znów ten ból wraca. Przynajmniej nie płacze... :(

Gość była ofiara księdza pedofila
Opowiem wam prawdziwą historię z mojego życia kiedy byłem małym chłopcem to przeprowadzano w szkole na religii przygotowania do komuni co prawda nigdy nie chodziłem do kościoła ale wtedy musiałem i raz po takich przygotowaniach ksiądz zawołał mnie do salki katechetycznej gdzie kazał wsadzić mi drewniany krzyż z ciałem w d**e, powiedziałem że tego nie zrobię więc on zagroził mi że pan jezus nie lubi nieposłuszeństwa i że to ciężki grzech i że pójdę do piekła, odpowiedziałem że nie wierze w ich zmyślone bajki i może sobie je sam wsadzić w d**e razem ze swoim krzyżem, wtedy ten ksiądz powiedział że mi zapłaci i wyciągnął pieniądze, z racji tego że w latach 90 nie za bardzo przelewało się w moim domu a ja marzyłem o drogich zabawkach zgodziłem się za 300 zł, ściągnąłem spodnie, naśliniłem tyłek i z trudem wsadziłem sobie trochę, kazał poruszać i ślinił się jak poyebany na ten widok. Podekscytowany tym co zobaczył powiedział że mogę już skończyć. W domu powiedziałem że znalazłem 300 zł na ulicy.