Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emigrantka Lu

Mam takie napady smutku i nostalgii :/ przeszlosc mojego faceta

Polecane posty

Gość Emigrantka Lu

moj obecny jest moim pierwszym z ktorym sie przespalam, jestesmy para od 3 lat, przez jakis czas sie zmagalam z problemem jego przeszlosci - pierwszy raz przezyl podczas jednonocnej przygody, potem spal z 3 swoimi dzieczynami, jedna wielka milosc ok, druga najpierw byl seks potem zwiazek no i ostatnio z ktora czul sie na tyle dobrze zeby z nia spac...no a ja naiwna czekajaca na tego wyjatkowego dziewica...smutne i czasami boli mnie ze ja nie jestem jego pierwsza...

Gość A zdajesz sobie sprawe
jak bardzo boli mężczyznę gdy on nie puszczał się na prawo i lewo, nie korzystał z prostytutek mimo opinii, że facet, który nie uprawiał seksu jest ścierwem tylko czekał na miłość, na coś głębszego co połączy go z kobietą a tu się okazuje, że ona miała już powiedzmy 10+ ?

Gość Emigrantka Lu
wydaje mi sie ze nie tak mocno jak faceta bo oni traktuja seks inaczej, czesciej jako sport nawet i wcale nie musza wiazac tego z uczuciem :/ neistety, a to o czym piszesz to baardzo wyjatkowe sytuacje

Gość kiszona
mam podobny problem tylko moj jest wiekszego formatu :/ on szalal i balowal zmieniajac dziewczyny co kilka mies a ja glupia czekalam na ksiecia prawiczka