Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosiaklosia

ciaza?

Polecane posty

witam, mam bardzo duży problem zażywałam tabletki antykoncepcje, od września, okres miałam regularny, jednak raz spóźniłam się z tabletka o 4 godziny, i tego samego dnia dostałam okres( był to 22 dzień od dnia ostatniej miesiączki), zgodnie z ulotka, dalej brałam tabletki i po zakończeniu tego opakowania zaczęłam nowe, bez robienie przerwy..Po skoczeniu opakowania, zrobiłam 7 dniowa przerwę, jednak okresu brak. ponieważ bardzo źle się czułam, nie zaczęłam nowego opakowania. a miesiączki nie mam do teraz. wynik testu ciążowego negatywny, zrobiony po 30 dniach od stosunku. podsumowując ostatnia miesiączkę miałam 10 grudnia, jutro idę do lekarza, jednak bardzo się boje, jak myślicie co mi może być?

Gość agrafka000
zaburzenia hormonalne

Gość Huszu
nie można ciągle łykać tabletek bo potem będziesz miała problemy zdrowotne i pewnie to są objawy tego

Gość Amarcjanna
klimakterium kochanie

Gość akakaraka
Może coś innego spowodowało zawirowanie w hormonach.. nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, że okres ostatni dostałaś w trakcie opakowania? Test wyszedł negatywny.. po tak długim czasie (30dni) raczej wykryłby ciążę. Nie spotkałam się z takim czymś..

tez podejrzewam zaburzenia hormonalne, ale tyle czasu, zeby nie bylo okresu? na pewno nie ciaza? wiem, ze jeden test o niczym nie swiadczy

hm, i jesli zaburzenia co moge zrobic? zeby jakos to wyrownac badz przyspieszyc okres?

dokladnie, dostalam okres w trakcie brania opakowania, potem nie bylo przerwy, i w nastepnej przerwie nic po czym nie bralam juz dalej tabsow i nic az do teraz

Gość akakaraka
Nie czuję, żebym mogła tu pomóc, musisz iść do ginekologa... jest wiele powodów dla których tak mogło się stać, czasem nawet lekarzowi jest ciężko stwierdzić co jest nie tak, a co dopiero ludzie z forum.