Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA40+

ROZNICA WIEKU

Polecane posty

Gość KOBIETA40+

Witam, mam 40 lat a moj partner 53. Oboje po przejsciach, ale to co zaczelismy budowac jest super...przynajmniej dla mnie. On od jakiegos czasu...zaczyna mowic, ze powinnam miec kogos mlodszego, ze za jakis czas to juz mnie nie zaspokoi w lozku, ze jeszcze wszystko przede mna. To boli, kocham Go i nie chce nikogo innego. Widze, jednak, ze on czesto sie odcina i ucieka a te jego narzekanie dobija mnie. Czy u Was jest to problemem? Jak do tego podchodzicie? Dodam, ze moj partner jest wysportowany, zadbany i nie wyglada na swoje lata. Ja nigdy tez nie dalam mu odczuc, ze jest stary itp. pozdrawiam cieplo

Gość mio mao
Powiedz mu, że za jakieś 25-30 lat nie będzie miało to żadnego znaczenia, bo jeżeli dożyjecie, to obojgu wam przejdzie ochota na sex. Niech więc trochę cierpliwie poczeka.

"Kochanie" on w dalszym ciągu myśli interesem więc wybijaj skutecznie mu to z głowy.Ma kompleks dzieciaka.:)

on widzi,że ty kwitniesz ,a on...starzeje się,boi się,że na starość poszukasz kogoś innego,co może....jeszcze itd,albo i jest inaczej-coś powoduje u niego niska samoocenę,wtedy szuka potwierdzenia u ciebie ,mówiąc takie słowa jak przytoczyłaś

Gość KOBIETA40+
Szczerze, dalo mi to niezle do myslenia. Co gorsza mysle aby sprobowac z kims innym :-(

KOBIETA40+--przestań sie mamejo leszczykowata podszywać >uwydatniasz swoją perfidna głupotę obrzępało z Koziej wólki!!

Gość KOBIETA40+
duchu.... Twoj poziom nie wymaga komentarza przykre

Gość kicia.w sukience
DUCH to dupek, poziom ma zerowy Kobieto....SEX jest wazny!!! za mloda jestes ja tez mam 40 lat i non stop mam ochote na sex...mam o piec lat mlodszego partnera i jest zachwycomy mna. wiec nie zmarnuj swojego czasu na kogos starzejacego sie.

kobieta 40 a jakiego ty myślisz sobie znaleźć faceta? 30 latka, to za kilka lat on od ciebie odejdzie, tak jak ty dziś chcesz odejść od tego 50 cio latka!

Gość blek
co za problem?? ma tu do wyboru "milion" prawdziwych fuckerow co chwile ktorys chce sie zajac "starsza pania" zmieniaj , zmieniaj do bolu tylko , ze potem jak przjdziesz z marudzeniem do swojego dziada to dostaniesz kopa w ten piekny tylek :P:P:P bo to wredny dziad bedzie :D