Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starsza siostra mlodszej

Moja 16letnia siostra. Wejdzcie prosze i poradzcie!!!

Polecane posty

Gość starsza siostra mlodszej

Moja mlodsza siostra ma 16 lat. Zawsze bylysmy mocno zzyte ze soba, dlatego tez od razu zauwazylam, ze cos z nia jest nie tak. W koncu rozplakala sie i powiedziala mi prawde. Okazalo sie ze jest w ciazy, w dodatku to beda blizniaki;/ Robila test, byla u lekarza, widziala 2 serduszka. Teraz jest w 8 tc. Rozmawialam z nia powaznie, zdaje sobie sprawe z tego co zrobila. Siostra boi sie powiedziec rodzicom, bo nasz ojciec jest strasznie nerwowy, moze nawet ja wyrzucic z domu. Oczywiscie, ze pomoge jej. Sama mam male dziecko, meza, duze mieszkanie, pomoge jej finansowo, wespre ja psychicznie. Boje sie tylko ze ona moze cos glupiego zrobic. Na pomoc ojca dziecka nie ma co liczyc, zostawil ja. Staram sie ja pocieszac, ze poradzimy sobie razem, skonczy szkole, wychowa dzieci. Poradzcie mi prosze jak mam z nia rozmawiac? co jeszcze moge zrobic? Tylko darujcie sobie glupie komentarze bo ja juz z nia wystarczajaco na ten emat rozmawialam

Gość zs d d
musi wiedziec, ze cokolwiel sie nie stanie moze liczyc na ciebie w 100proc dacie rade powodzenia

Gość fgbfgb
po co piszesz jak cie zjada i twoja siostr.

Jeżeli to nie prowokacja, to współczuję kłopotów. Ale wspólnie dacie radę, rodzice tez pewnie po pierwszym szoku odpuszczą... Tylko nie dajcie się zbyc ojcu dziecka, na dzieci i tak musi płacić, tym bardziej, że to bliźniaki...

Gość Mrk

Naiwniary hehe