Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mily poranek a jakże

Interpretacja męskiego zachowania, proszę o pomoc

Polecane posty

Widziałam się dzisiaj przelotem z facetem, który strasznie mi się podoba, z którym mam niewielki kontakt (zainicjowany przeze mnie), z którym po tym "widzeniu" chwilkę rozmawiałam na gg (zdarzyła się wtedy śmieszna sytuacja) i między innymi w tej rozmowie padły słowa: ON: ladnie wygladlaś zresztą jak zawsze ONA: widze, ze to prawda, ze kierowcy maja oczy dookola glowy Dziekuje :) ON: zwlaszcza gdy stoi na chodniku piekna dziewczyna CD rozmowy... Faceci mowia takie rzeczy ot tak, czy mam podstawy by twierdzic, ze byc moze wpadlam mu w oko, a biernosc jego zachowania (nie bylo zadnych kaw ect) wynika z innych, nie znanych mi przyczyn? :P

Gość natasha g.
zwykly kolezenski komplement codziennie slysze takie teksty pare razy i nie podniecam sie tym :)

Gość kidjfergi
gdy dziewczynie sie ktos podoba, wszystko co otrzymuje z jego strony rozklada na czynniki pierwsze :P Takie komlementy sa zawsze mile, na pewno nie klamal :)

Gość najzwyczajniej w świecie
chciał być miły to wszystko

Gość babkirabki
w sprawie powinni zabrac głos faceci - wszak oni naklepiej wiedza co im w glowach siedzi (tudziez glowkach) :P

Gość tobi...
Jest niesmialy wiec bada grunt. Ewidentnie chce poruchac :-)

Gość kamil jgora
nie żonaty przypadkiem?

Niemożliwe, że jest nieśmiały - to facet, który podoba się większości kobiet bez względu na wiek... Ciągle wokół niego jest wianuszek dziewcząt - bardziej śmiałych niż ja. Do tego jest mega wygadany...

Gość Ju.......
Podrywa Cie a Ty sie zastanawiasz. :)

Zastanawiam się co nim kieruje... Raczej nie jest żonaty i raczej nie ma nikogo...

gdyby mnie podrywał, sam by zaczął coś działać - nie robi nic, ale gdy już rozmawiamy, to zawsze pwoie coś w tym stylu. Tylko po co, żeby mnie "pocieszyć"?

Gość glupia jestes autorko
faceci kazdej mowia to samo:) wiec wyciagnij wnioski

Mysle ze odpowiedz: jestes piekna i jestem toba zainteresowany to to czego oczekujesz ale tak po prawdzie ......... czemu az tak bardzo sie podniecilas zwyklym stwierdzeniem ze ladzie wygladasz , ze az prosisz o interpretacje :D meskiego zachowania ? :D . to tylko slowa

:) jak się jest kimś zauroczonym to każdy jego gest rozkminia się do granic - jak to już słusznie ktoś zauważył. Nieważne, dzięki za wpisy

czemu az tak bardzo sie podniecilas zwyklym stwierdzeniem ze ladzie wygladasz , ze az prosisz o interpretacje" yeez bo to kobieta :)

Gość Ju.......
Nie zeby pocieszyc, faceci tak nie robia. Podobasz mu sie, zrozum to :) Jak chcesz sie z nim umowic to sama go gdzies zapros :)

czizazs zapomnialas dodac; kobieta niedowartosciowana

kazda kobieta podnieca sie komplementem od mezczyzny, ktory jej rowniez sie podoba, czy chce sie do tego przyznac czy nie. jak jest rozumna (niech ci bedzie mister safe :) ) to nie dorabia do tego ideologii i planow na przyszlosc

widzisz czizas, nie każdy jest tak rozumny jak Ty - co nie oznacza, ze trzeba go od razu gnoić.

gnoic? albo jestes slepa albo marzy ci sie wizyta u proktologa

Gość Ju.......
Facet ma na nia ochote, bada grunt, a wy jej wmawiacie ze nie...

Gość 613-321-456
Facio ma chcicę na szybki numerek. na twoim miejscu nawet bym nie odmawiała tylko się od razu wypieła. co posmakujesz to twoje:P:P:P:P

Nie wygląda na takiego, co gustuje w numerkach :P Zresztą, nawet jeśli to ma masę chętnych dookoła... No nic, zobaczymy jak będzie zachowywał sie dalej :)

Gość Ju.......
No i slusznie :)