Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalamla

bobasek

Polecane posty

Gość ulalalamla

dziewczyny powiedzcie co o tym myslicie. Mieszkam z facetem rok. On jezdzi tirami sporo zarabia. Jednak gdy zaczynamy rozmowe o dziecku nie jest zbyt zadowolony. Mowi mi ze nie mamy kasy i domu. Mieszkamy u jego mamy a mama z nami jego nie mieszka. Gdy chcialam sie wyprowadzic to on nie chce. Ma juz 28lat. Jednak czasami mowi jakby nazwal syna a jak corke. Myslicie zd boi sie ze nie da rady byc ojcem? Jak wy to widzicid? Pozdrawiam.

Gość ulalalamla
aj przestan ma odpowiedniego kochamy sie od 1.5rok

Gość ulalalamla
mam 22lata. Nie mow tak ze bezplodny. Kochamy sie jednak konczy na moim brzuszk

Gość tretewt wet
ty masz 22 a on 28? wcale sie nie dziwie ze jeszcze nie jest gotowy. macie slub? nie macie mieszkania.. ty pracujesz?

W takim razie wcale się nie dziwię, że Twój facet nie chce jeszcze dziecka i dziwię sie że Ty chcesz skoro nie musisz :o Co prawda ja miałam dziecko w młodszym wieku niż Ty jesteś, ale nieplanowane. Wcześniej w życiu nie myślałam sobie że tak wcześnie zajdę w ciążę i miałam w planach dziecko po 30-stce

Gość ulalalamla
dziewczyny mamy gdzie mieszkac jego mama dala nam mieszkanie. Co do slubu? To nie problem gdyz rodzice nam je zorganizuja.

Gość tretewt wet
to dziecko tez nie problem. ale za kilka lat. sory wydajesz się niedojrzała. slub - nie mamy ale się zorganizuje mieszkanie- nie mamy ale mama da ..nie jestes dojrzała na dziecko wg mnie.

Gość ulalalamla
a jaki problem wziasc sam slub?bez wesela bo nam to nie potrzebne. A mieszkanie mamy od jego mamy.

Gość tretewt wet
a Ty pracujesz? koles nic nie ma swojego. nie dziwie sie ze chce poczekac na dziecko. a skad wiesz ze bedzie slub? moze on nie jest jeszcze pewnien. jestescie zareczeni?

Gość ulalalamla
zareczyny w kwietniu w dniu moich urodzin. Nie ma swojego bo mi powiedzial ze mu tak dobrze kiedys wspomnial ze jak mu sie cos urodzi to sie zmieni