Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania.......91

co sie dzieje z moim chlopakiem?

Polecane posty

Gość ania.......91

od jakichs 3 tygodni ciagle mnie olewa. jak się spotkamy wszstko jest ok, mówi że ciągle jest zajęty i coś robi, ale mi sie wydaje ze szuka wymówki;/ na poczatku strasznie mu zalezalo, a teraz woli wyjsc z chlopakami niz sie ze mna spotkac. pierwszy sam niee napisze, a jak juz ja to zrobie to odpowiada jak do kumpla:(. nie wiem ile razy pytalam sie czy wszystko jest ok, zawsze odpowiada cos w stylu "a czemu ma byc zle" albo "nie masz sie o co o nas martwic;*". myslicie ze przestalo mu zalezeć? a moze czuje sie za pewnie w zwiazku bo wie ze go kocham? a może jak juz cos zdobedzie to zabawa sie konczy wg niego?

Gość Franka8889
u mnie było tak samo... zwodzil mnie mesiac wkoncu zostawil i po chwili mial inna...

Gość a a a a a
Dobrze sie czujesz w tym związku? Na mój gust chloptas się już znudził, olej go, nie odzywaj się pierwsza zobaczymy czy zateskni, jak nie - sprawa jasna.

Gość Franka8889
ale nie popelniaj mojego błedu i nie mecz go pytaniami co się stało, tylko go zaintryguj...tez sie zacznij spotykac z innymi, dbaj o siebie, badz niezalezna i usmiechnieta. Może to pomoże, bo dopytywanie i lament napewno nie.