Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANDZIOLEK

czy ktoras takiego widziała?

Polecane posty

Gość ANDZIOLEK

Mam pytanie do dziewczyn. Mam od niedawna nowego faceta. Wczoraj po raz peirwszy rozebralismy sie i piescilismy sie :) bylo bosko:)))) tylko jeden problem. facet ma ptaszka z odslonieta glowka, takze w zwisie. no nie wiem jak to opisac napletek ma tylko ze jest zsuniety poza glowke. pierwszy raz takiego widzialam i martwie sie ze to jakis defekt. czy ktoras z was moze widziala takiego i czy to normalne :(

Gość queendiamond
jest obrzezany

Gość podobna,sytuacja
normalny daj gg to pogadamy

Gość kamilka21kamilka
albo rzeczywiscie jest obrzezany ale czesciowo, z pozostawieniem czesci napletka, albo ma poprostu krotki napletek. czesc facetow tak ma od urodzenia. to chyba najlepsza kategoria;) bo i z hiegiena ok i ladnie wyglada a nie musial przechodzic operacji. widzialam takie peny na golej plazy:) nic sie nia martw jest normalny

Gość ANDZIOLEK
jak to obrzezany ? przeciez ma skorke?

Gość kamilka21kamilka
no jak pisalam mozna po obrzezaniu zostawic facetowi czesc skorki czyli napletka i wtedy wyglada tak jak opisujesz. ale rowniez moze miec krotki napletek. moze jeszcze inne dziweczyny sie wypowiedza?

Gość ElUŚ
moj facet ma takiego i nie byl obrzezany. ale malo widzialam w zyciu penow wiec nie moge nic wiecej powiedziec. sprzet mojego faceta sprawdza sie na medal:)

Gość esikfloresik
calkiem normalny :)

Gość EWCIAEWCIA
a ja takiego nie widzialam. moi faceci w liczbie trzech wszyscy mieli napletki zaslaniajace glowke. takie peny bez skorki widzialam w necie ale nie na zywca, no ale takiego z krotka skorka to w zyciu nie widzialam. mysle, ze jak mu schodzi to chyba wszystko jest w porzadku

Gość może ktoś ..
Dzieciarnia się wzięła za dyskusję na tematy,jak kutas ma wyglądać.To normalne,że skóra nie zasłania łba,a u prawików długo ciężko schodzi i powoduje ból.Powinniście się trochę poduczyć.

Gość ANDZIOLEK
wlasnie o to prosze zeby ktos wyjasnil dlaczego nie zaslania i czy to normalne. poprostu jeszcze takiego nie widzialam

Gość może ktoś ..
Ta skóra jest obciągnięta,jak nawet wisi,a jak staje odkrywa się łeb by móc łatwiej wbić się :) Tacy co jeszcze nic z nim nie robili mają skórę na łbie i pomału muszą ćwiczyć by nie zostać na całe życie kalekami.Obciągajcie dziewczyny im,ale uwaga by się nie posrał z bólu.

Gość kamilka21kamilka
ale przeciez jak facet ma dluzszy napletek to mozna mu obciagac i tak w zwisie zasloni mu cala glowke. to poprostu sprawa dlugosci napletka

Gość może ktoś ..
Zależy od wielu rzeczy,ale przeważnie przy zwisie część jest odsłonięta.Skóra jest po to by przy włożeniu pomagała mu się lepiej przesuwać.Normalnie jak stoi to łeb cały widać i ta skóra naciąga napletek na żołędzi.To jest ten najwrażliwszy punkt.

Gość ja mam tak
nie nosze skory na glowce a jak mi stanie to nie da sie jej sciagnac nie przechodzi przez lepek

Gość nataliapp11
moj chlopak ma dluga skorkie w zwisie a jak mu staje to troszkie mu glowka wystaje:)

Gość jatttu722
..ja też mam taki naplet że odsłania zawsze żołądź.. :):) Skórka jest krótka i zawsze się podwija nad główkę w "kolnierzyk".. to chyba normalne w niektorych przypadkach.. bez zadnego zabiegu , po prostu napletek się zwija za żołądź :):):)

Gość natalipp11
u mojego chlopaka zeby widac cala glowkie to trzeba sciagnac reka:) i skorka wtedy zwija mu sie w taka faldkie za glowka:)

To objaw adidasa. Co gorsza, jak widziałas to to znaczy, że też juz to złapałaś. Tak to działa, przykro mi.

Gość alaru98
a czy w czyms pszeszkadza skorka? Podczas zabawy czulam u mojego pana ze ma zakryta glowkie ale jeszcze sie nie kochalismy wiec moze ktoras z dziewczyn bardziej doswiadczonych cos by mi podpowiedziala