Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek321

Dlaczego mój przyjaciel tak bardzo się zmienił?

Polecane posty

Gość kotek321

Witam. Postaram się to opisać jak najkrócej. Otóż mam problem z przyjacielem. Znamy się od około dziewięciu lat, i on się tak strasznie zmienił przez ostatnie 2 lata. Jest gejem (nie przeszkadza mi to), stał się strasznie wulgarny co mi przeszkadza (on tak nie sądzi). Nie da się z nim porozmawiać tak jak kiedyś bo albo nie słucha (wyłącza się), albo po prostu mówi że go to nie obchodzi. A obchodzi go tylko to co się dzieje wokół niego. Stał się dziwny ja nie mam nic do gejów ale te jego ruchy, to jak się zachowuje, jak chodzi nóżka za nóżką, jak poprawia non stop włosy. Inni geje tak nie mają. Nie do tego stopnia. Na początku myślałam że to przeze mnie, że coś jest ze mną nie tak ale dogaduje się lepiej nawet z kolegami niż z nim. A tak a pro po to jak on mi opowiada o różnych rzeczach to go słucham. Ciągle mówi mi że jestem "zmulona"( bo co bo nie klnę). Jak coś mówię i mu się to nie podoba to zaraz szczela miny. Ja mam po prostu dosyć. Codziennie do mnie przychodzi po południu , usiądzie przed komputerem i siedzi. Tak co 40 minut tylko się odezwie bo idzie na papierosa na korytarz i wraca przed komputer. Tak szczerze to mam go dosyć. chciałabym zrobić jakąś przerwę albo coś bo ja jóż nie mogę. Acha no i ciągle się kłócimy i mi grozi że jak się nie zamknę to mnie uderzy i pójdzie do domu. To już chyba wszystko. Przepraszam że tak chaotycznie to wszystko napisane. Za wszystkie odpowiedzi dziękuję.

Gość kotek321
Nikt nie pomoże?

Gość jakis gosc

minęło dobrych kilka lat czy jest jakiś update

Gość ...

ja tam sie nie koleguje z lesbijkami gejami i innymi tego typu ludźmi 

Gość ...

bo to ma wpływ na wizerunek publiczny

Gość ...

zaraz plota idzie  i roznosi sie po ludziach 

Gość .......

połowa polski plotkuje o tobie