Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

jutro mam pogrzep w co sie ubrac

Polecane posty

Hej jutro mam rodzinno uroczystosc umarl mi dziadek i mam pogrzep, bedzie rodzina z calego swiata krakowa, gor, lodzi no rodziny dlugo nie wdzialam i w co sie ubrac zeby wstydu nie bylo a chce pokazac ze mi sie po wodzi no i ukazac szacunek do dziatka

najgorzej ze na pogrzep to na czarno trzeba a to nie jest moj kolor, nie jest twarzowy

Gość apartowa
Czarny, albo inny ciemny płaszcz, do tego ciemny szalik, może ciemna zieleń z czarnym do tego czarna torebka, czarne rajsopy i czarne kozaki, ładny makijaż, dobrze uczesane włosy i zapas chusteczek ...

Gość skarpetka22
kup słownik ortograficzny i futro z norek! do ciebie pasuje i sięęę pokażesz rodzinie i z klasą wypadniesz jak zza granicy...oni uwielbiaja futra i samochody..a jeszcze ciemne okulary i kapelusz! a..samemu nieboszczxykowi , to jedynie modlitwa potrzebna!

Gość duch dziadka....
A ftosz ci to pedziol Jagelonko ze na czorno trzeba sie oblac ,dyc wsadz sie kostjom Pajaca i tak sie przytorb ;)

Gość duch dziadka....
Te skarpeta 22 ".oni uwielbiaja futra i samochody" A ty niemasz kasy i dlatego nieuwielbiasz????

Gość skarpetka22
:classic_cool:

Gość skarpetka22
ja mam kasa i mam własne futro

Gość duch dziadka....
No na czipje

Gość skarpetka22
jagienka ja ci moge futro pożyczyć żebys z klasa wyglądała mam nawet czarny toczek na głowę z taka sexi siateczką z du..pariża

Gość martwypunkt
Tablety na katar wstrzymuja lzy (przynajmniej u mnie tak dzialaja) co do ubioru, to moze raczej kobiety podpowiedza.

Gość skarpetka22
samochód ..nie pod kolor i nie jakiś sportowy jakby dziadek poczekał z tym odejściem bo..mam zamiar kupić sportową furkę to bym pozyczyła

Gość tencowiewszystko
Hahaaha....Umarł jej ktoś z rodziny, a ona zamiast się przejmować tym to przejmuje się ubiorem i opinią innych. Co za sucz. Kobiety to jednak tępe, bezuczuciowe materialistki.

Gość skarpetka22
ejj

dzatek byl fajny zawsze rente dawal i mowil" ciebje to chlop kijem nie tknie jak mojej kasy nie bedziesz miala ha ha" jego zart bardzo mnie bawily