Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaaa

Rozmowa kwalifikacyjna - mowic ze pracowalam na czarno??

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaaaa

Mam niedlkugo rozmowe o prace w banku, mam mało doswiadczenia, do tego miedzy jedna a drugą pracą 3-letnią lukę. Pracowałam wtedy jako niania, rodzina i dzieciak byli swietni, zarabialam 1200 zl za 6 godzin pracy ogolnie super i nie chcialam tego tracic ale w koncu sie zmobilizowalam i zaczelam szukac czegos innego. Boje sie, ze rekruter o to spyta i nie wiem, czy mam sie przyznawac. Dodam ze mieszkam w miescie w ktorym trudno o prace, chociaz jest z nazwy stolicą wojewodztwa...

Gość polcia456-456
gdyby sie pytali, to czemu nie?

Gość pytajacaaaaaaaa
no nie wiem, to po pierewsze nielegalne...

Gość fgh456
Ja zawsze odpowiadam na rozmowach jak mnie zapytają co robiłem tyle czasu ( bo też mam między pracami parę lat luk ) że pracowałem tu i tam na czarno czasem na zlecenia bo nigdzie nie chcieli mi dać umowy o pracę ( no ale to prawda ) i zawsze nic nigdy nie gadali na ten temat.

Gość zxzx
Tak szczerze mówiąc to ta praca jako niania i tak nic nie wnosi do twojego doświadczenia zawodowego odnośnie pracy w banku.

Gość pytajacaaaaaaaa
no nic nie wnosi oczywiscie, ale przeciez nie powiem ze siedzialam sobie w domu i leniuchowalam. Zobacze co bedzie, powiem ze bylo mi tam dobrze i sie zasiedzialam,ale wzielam sie w garsc i chce sie spelniac zawodowo bla bla bla