Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WRRONIKA

depilacja intymna facetow

Polecane posty

Gość Sportman
Miło mi teraz ty opisz jak wyglądasz

Gość Irulana 227
Mówia że bardzo podobnie do Kajol,tylko ze mam 2 brwi zamiast jednej ;) i jasniejsze tęczówki

Gość ogolony-h
Ja jestem ogolony.

Gość glaciergirl
Cześć Kobietki ! długo namawiałam swojego męża żeby ogolił sobie mosznę i okolice fujarki, w końcu dzisiaj rano zrobił to sobie, zostawił sobie tylko pasek nad członkiem, jądra teraz są takie delikatne w dotyku, od razu mieliśmy seks, bardzo mnie podnieciły te uderzenia gładkich kulek o moją ci--kę i pu-kę, wzięłam je także między piersi, juz dawno tak nie szczytowałam, polecam wszystkim, obiecałam mu że taraz ja bedę regularnie mu depilowała narządy, a on że zajmie sie moim bikini, już mam mokro znowu na samą myśl, niestety mąż jest teraz w pracy, ale jak wróci to znowu bedziemy się kochać jak króliki

Gość gość
kiedys oprocz okolic penisa golilem rowniez o***t. z lustrem w wannie. mialem pupe jak u niemowlaka.

Gość gość
To jest podstawa mnie goli mąż a ja jego.Podczas minetki i lodzika są włoski między zębami!!!.

Gość gość
sama się golę to i partner powinien.Tak lubię.

Gość ciasteczkazjagódką
ja lubię jak mój ukochany ma włochatą klatę i nogi, ale ogolone pachy i miejsce intymne. cudownie jest wtedy ;).

Gość naturalny naturysta
90% naturystów jest tam dokładnie ogolone. 9% ma wyregulowane owłosienie, a tylko 1% dziki busz. Pewnie wśród tekstylnych jest dokładnie na odwrót.

Gość Rafał761
Ja wczoraj depilowałem sobie jajka woskiem w gabinecie dla mężczyzn w Hiltonie. Nie bolało zbyt mocno a jajka są nie do poznania. całe gładkie delikatne jak żadna inna cześć ciała. Nie tylko mojej partnerce jest super ale mi również. poza penisem, jajkami i nadbrzuszem pani depilowała mi wszystko pod jajkami i nawet szparę między pośladkami to chyba tez jest dodatkowo bardziej higieniczne niż gąszcz włosów:) polecam wszystkim

Gość Pleiades
Ja depilowałem jajka w mojej spycharce, w przerwie, kiedy nie było takiego ruchu. Dobrze, że jest pani Stasia, to mi wodą jajka polewała. Teraz są nasmarowane maścią na pryszcze i się świecą cudownie.

Gość gość
Mój facet goli włosy, lubię to. Każde z nas ma taką fajną maszynkę do golenia panasonic, goli ona w poziomie i w pionie, ruchoma głowica przydaje się :)

Gość gość
Goliłem się nad k***skiem 2 razy, no wszystko niby spoko ale dziwnie bez włosów. Ale teraz jak są w miarę krótkie to z***biście wygląda. Nie taki duży busz ale jednak.

Gość gość
Nie wyobrazam sobie aby mój facet wyglądał tam jak buszmen a ja uprawiam z nim sex oralny. On nawet nie musi bo sam chce tam wygladac estetycznie. Podobnie jak ja. Ja jestem tam gładziutka aksamitna bo po pierwsze sama nie wyobrazam sobie inaczej a po drugie mąz uwielbia mnie taką. Tak na marginesie to jak jestem gladka to mnie bardziej podnieca podczas gdy mnie tam dotyka i całuje. Tyle w w temacie i polecam gładkośc.

Gość gość
Nie musi kompletnie na zero nad fiutkiem natomiast jajeczka i o***t to koniecznie na gładko. Tak lubimy i tak jest. Ja oczywiście na gładko bo taką mnie poznał

Gość gość
jak depilować u faceta to sprawa indywidualna. Średnio wygląda wygolony na zero wzgórek nad penisem skoro facet ma widoczne owłosienie na całych nogach, brzuchu i klacie. Lepiej wtedy zostawiać jakiś krótki zarost. Natomiast same jajka, trzon penisa oraz okolice o***tu - na zero by w trakcie pieszczot ustami partnerka nie musiała lizać po włoskach.

Gość Nice 27
Koleżanka mi poleciła fajną stronę o o rodzajach depilacji http://depilacja24.pl Fajna sprawa. Nie wiedziałam, że istnieje tak dużo metod depilowania. Od zawsze korzystałam z jednorazowych maszynek. Bardzo zainteresowała mnie depilacja laserowa. czy wiecie może jaki wpływ mają lasery do depilacji na tatuaże , czy któraś z was depilowała miesjce z tatuażem?

Gość gość
A ja opaliłam sobie całe owłosienie nad kuchenką gazową. Gaz wzięłam od http://www.gazprom.com. Polecam wszystkim tego dostawcę. Gaz pali się pięknym błękitnym płomieniem.

Gość wolęinaczej
Ja swego czasu depilowałem się zwykłą maszynką, ale przeszkadzały mi w końcu te ostre odrastające włoski :/ Dlatego w końcu zdecydowałem się na depilację laserową.

Gość gość
Też się zastanawiam nad depilacją jąder i ogólnie miejsc intymnych laserem. Choć słyszałem, że boli mocno, ale chyba lepsze to od np. plastrów.

Gość TakiGosc
Moje drogie Panie.Jestem mężczyzna w 95%.Pomyślicie co z 5% a więc,gole pachy oraz krocze.po pierwsze higiena !!!Po drugie..Hmmm... troszkę rozwala napięcie ...moment kiedy na końcu języka poczuje ciało obce w postaci misiowego kosmaka bądź tzw.loniaka.!! Ja na swój glupiutki męski mały rozumek myślę że to działa w obie strony...?! ;) trzymajcie się ciepło Wszystkie PRAWDZIWE kobiety.

Gość KrawiecTego
Szczerze powiem że próbowałem golić maszynką włosy ale cały czas mi odrastały z prędkością światła chyba, a jak odrastały to bolało. Ktoś ma na to jakąś radę ? Nie da się ukryć że jestem dość aktywny w tych sprawach i zależy mi na tym żeby dobrze na dole wyglądać :)

ja golę maszynką wszędzie "tam" (jądra i wokół o***tu także) raz na tydzień i nie ma problemu

Gość gość
ja pier....już widzę jak facet goli sobie okolice dziury,to musi być widok!co za panienki.

Gość CarloRoss
Tak są takie specjalne lasery które usuwają włoski albo żele do higieny intymnej, czyli że jak golisz to używasz pianek z odpowiednim PH i potem dbasz dzięki żelom pod prysznic na te miejsca i innym kosmetykom.

głównie chodzi o higienę. Bardzo trudno było mi domyć włosy w okolicy pupy - zwłaszcza o***tu a od czasów nastoletnich mi tam rosły. Kiedy zacząłem w okresie dojrzewania brudzić kupą majtki, bo dawno temu nie było mody na bidety i nie zawsze dało się porządnie wytrzeć papierem to już wtedy myślałem o goleniu. Ale wstydziłem się natomiast kiedy zacząłem umawiać się z dziewczynami to już zacząłem to robić regularnie i bardzo dobrze - bo jedna z pierwszych moich partnerek niespodziewanie zrobiła mi rimming i nie wiem co byłoby gdybym się tam nie golił ...!

Gość MichaellAngello
Jest taki laser, przez który depilacja jest prawie bezbolesna i będziesz mógł sobie aktywnie spędzać czas jak to napisałeś i nie będzie to tak bolało

Gość Kruuger
Mnie raz dziewczyna do tego przekonała, to niewiele myśląc wziąłem maszynkę do golenia i łazienka. To był błąd. Poświęciłem na to ostrze z maszynki do twarzy, a tak się zaciąłem nie powiem gdzie, że podziękowałem. A jak sobie pomyśle, że miałbym w tych rejonach woskiem się depilować... Nie wiem co prawda, jak wygląda ta depilacja laserowa, ale wydaje mi się, że wszystko będzie lepszym rozwiązaniem niż maszynka i wosk...

Gość gość
co Ty piszesz-że się zaciąłeś? to czym Ty sie tam goliles? IRIDIUM? ja sie gole kilkanascie lat, wyglada fajne atrakcyjnie, nie jak jakis jaskiniowiec, dojdziesz do wprawy z goleniem, moj kumpel tez sie opieral przed goleniem- ateraz mi powiedzial, że jak on mogl wczesniej taki obrosniety chodzic.