Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem bezradna POMOCY!!

Problem ze sprzedawcą.

Polecane posty

Witam mam problem otóż zamówilam perfumy na allegro.2 tyg.wcześniej pytalam sie sprzedawcy czy to na 100 % oryginał napisałam ,ze się na tym znam i nie chce tracić czasu na reklamacje itd.Pan odpisał,ze perfumy są 100% oryginalne. Perfum dostałam w piątek wieczorem i od razu napisałam,ze to podróba i chce zwrotu pieniędzy.zaczęliśmy się kłócić.Zaczęłam go straszyć,że napisze do allegro,wystawie negatywa i pójdę na policje.Sprzedawca wczoraj do mnie zadzwoinił i zaczął mówić, że sprzedażą zajmuje się od 20 lat itd ,że sprzedaje tylko i wyłącznie oryginały.Koleś ma same pozytywy na all,ale to tylko 60 komentarzy.Perfumy są b.dobra podróbą, ktoś kto sie nie zna nie odróżni.Ja za tymi perfumami wzdycham od 2008r.Lecz były dla mnie nie osiagalne kosztowały wtedy niecałe 400zł.Teraz w drogerii 280zł. Ten perfum miał być prezentem dla mnie za zdane prawo jazdy,dosyć dobre wyniki w nauce,a do tego mam 100dniówke 8 lutego i chciałam nim pachnieć :) Nie wiem co mam zrobić zapłaciłam 240zl za podróbę,która mogłam kupić za 15 zł na bazarze.W oryginale perfumy sa baadzo trwałe trzymaja sie cały dzień.(płaszcz,który psiknęłam tymi perfumami pachną już 3 dzień po lekkim deszczu)A te,które mam 20 min i perfumy juz sa niewyczuwalne do tego czuć alkohol.

Gość cccccbbbgd
zadaj zwrotu kasy. odeślij towar

Pewnie nie bd wam sie chciało czytać:( jestem bezradna bo dla mnie ponad 200zł za perfum to bardzo duzo a szczególnie za podróbe.sprzedawca sie upiera ze oryginał i koniec nie chce słyszec o zwrocie pieniedzy.

Gość zxzx
załóż spór na allegro

te perfumy to CHLOE edp.

Według polskiego prawa towar kupiony [przez internet można zwrócić bez podania przyczyny w ciągu 10 dni i sprzedający MUSI oddać kasę. Jak nie odda to zgłoś sprawę na allegro, w razie czego na policję. Masz swoje prawa to z nich skorzystaj.

Gość oooOyyyyy
Kurwa!!!!!! Nie pisze się ten perfum tylko TE PERFUMY!!!! I zapamiętaj to sobie idiotko raz, do końca życia!!!! :-O

Gość fgt56o
tez razi mnie perfum hahhaha jak sie nazywaja?

Gość zxzx
zwrot tyczy się firm tylko. Nie wiem jak jest w tym przypadku.

Gość zxzx
To nie lepiej było kupić w drogerii i mieć pewność że to oryginał?

Gość zxzx
240 za perfumy plus przesyłka to pewnie wyszło podobnie jak w drogerii.

Gość kfkkfkfk
nie pomogę ci niestety bo szlag mnie trafia jak widzę słowo "perfum". Co za wieśniactwo :o

ja zrobiłam błąd?wiem doskonale ze pisze sie perfumy.widocznie przeoczyłam :0 tak napisałam facetowi,ze przysługuje mi 10 dni na zwro a on ze mogłam podmienic perfumy i nie zgadza sie na zwrot !!

aa i teraz perfumy sa psikniete bo tak jak pisalam musiałam sprawdzic.Z wyglądu sa nie do odróznienia gołym okiem.

Gość dsewsted
tak to jest jak czlowiek chce zaoszczedzic kilka groszy. Nikt normalny nie kupuje perfum na allegro

Gość Poduszka_na_igły
LUDZIe DO JASNEJ CHOLERYYYY PERFUMY A NIE ZADEN KURWA PERFUM.... :|

Gość burokot
Jak się nazywa "ten perfum"?:)

Gość zenobia pietruszyńskazz
ha ha, perfum :D