Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsdhasjdhakajk

Ratunku-zgubilam leki!!!

Polecane posty

Gość ajsdhasjdhakajk

Od poniedzialku gin przepisal mi dupashon i cyclonamine,dostalam je na zatrzymanie krwawienia ktore trwalo ponad 1,5miesiaca..od poniedzialku bralam i dzis juz nie krwawie..ale te leki mialam brac 10dni..a ja glupia robilam dzis porzadki i je wyrzucialam!!!!! tak,teraz jestem pewna...nie mam mozliwosci zeby isc ponownie do gina do nastepnego poniedzialku ze wzgledu na dzieci..wstydze sie zadzwonic do gina...tak mi glupio...co zrobic,brala ktoras z was te leki?

mozesz w aptece przedstawic jaka jest sytuacja i powiedziec ze recepte doniesiesz pozniej. ja tak robilam jak bralam tabletki anty a nie zdarzylam sie zarejestrowac do lekarza. moze akurat i z duphastonem sie uda

Gość ajsdhasjdhakajk
no wlasnie do poniedzialku nie bardzo moge udac sie nawet do jakiejkolwiek apteki... bardziej interesuje mnie zdanie mam,ktore braly te leki..czy cos sie stanie jak nie skoncze kuracji?

Gość upyoup
up

wstydzisz się zadzwonić do lekarza? żartujesz ! wolisz mieć nie pewność ? i będziesz spokojna jak jakaś kobieta z forum odpowie nic mi nie było a skąd wiesz jak ty zareagujesz ?

Gość ojtam ojtam
jesteś w ciąży - wykop leki z pod ziemi i musisz brać - nie jesteś to a iść nie masz jak to nie bierz - jasna sprawa - niewiem w czym masz problem - do apteki nie idziesz, do gina też nie, zadzwonic nie chcesz to nie wiem czego oczekujesz -że ktoś ci pośle listem swoje?

Gość gdzie je wyrzuciłas?
?