Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faszynfromraszyn

Zobaczcie modę na tegorocznej studniówce! Masakra!

Polecane posty

Gość faszynfromraszyn
ja tu nie dawałam tematu żeby mnie oceniać. Żegnam.

Gość labnagutreu
ej poczekaj,powiedz skąd jest ta nimfa w bieli

Gość lubieJapka
oooo kurde!!!!!!:D :D jak ja kocham kafe!!!!!!:D,padłam,padłam.Tak,ona chyba tam ślub brała od razu ta w białej,ale powalił mnie komentarz kogoś kto napisał,że z jednej zasłony wszystkie uszyte sukienki:D,kurde,ja kocham kafe!!:D.A ta strona faszyn raszyn wyrąbana,przekręcam się ze śmiechu w robocie:D

hahahahahaha :D:D:D:D:D:D ta w tej białej sukni wymiata normalnie :D albo zdj. nr. 2 i 4 pani od lewej, sukienka jak spod latarni :D

Gość lubieJapka
"przaśne studniówki":D haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahah

Gość sama się zastanów
rany co za bezguścia koszmarne te kiecki nie wiem która gorsza, ale bank rozwaliły panna młoda w bieli i dziewczyna która do czarnych rajstop założyła buty w kolorze nude

Gość lubieJapka
ta w bieli to serio mi na nauczycielkę wygląda,taka postawa dumna:D

faszynfromraszyn - a ty co nie moglas isc , czy nie zdalas ? ze sie tak dziewczyn uczepilas ... jestem ciekawa jak ty wygladalas na studniowce? :D - moze ta w bialej wyglada tragicznie i ta w dlugiej pomaranczowej ale reszta raczej normalnie nie widze nic dziwnego - zalezy kto ma jkai gust

przeciez wygladaja calkiem normalnie, dziewczeco (nie wliczajac tej w bieli) nie widze tutaj zadnej wiochy

w afryka kobieta nie miec matura ani studniufka

Gość lubieJapka
haaaaaaaaaaaaaaaahahah:D przestańcie,błagam przestańcie bo ja nie wyrobie!!:Dhaaaaaaaaaaahahahah,ludzie kochani,ale predatory na tym zdjęciu w tych czarnych sukienkach:D

Gość TereskaNiebieska :)
Ja na tych zdjeciach widze po prostu totalny brak wyczucia, wlasnego stylu i smaku :O .... kreacje same w sobie moze i nie sa najgorsze, tylko okazja nie ta :P.... Nie ma sie co dziwic : takie pokolenie dzis mamy :D. Za moich czasow studniowka to byl prawdziwy BAL !)... na ktorym obowiazywaly stroje balowe a nie dyskotekowe szmatki :O tudziez sukienki plazowe :O.... dzis niestety niewiele kto wie co oznacza zwrot "stroj balowy" :P

Gość incognito*
ta w jasnej to MISS IMPREZY:d :d

za moich czasow wszyscy musieli byc na bialo-czarno, i długość kiecki do kolana:D ale ile było identycznych sukienek:D