Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ert555

Dziwne odgłosy z brzucha

Polecane posty

Gość ert555

Ostatnio często zdarzają mi się takie dziwne odgłosy z brzucha. Czasami z głodu, innym razem już po najedzeniu. Zabrzmi to dość głupio ale te dźwięki czasami przypominają odgłosy żaby. Martwić się czy olać sprawę?

Też tak czasem mam, albo tak jak by coś tam mi chodziło przemieszczało się a w ciąży nie jestem na pewno. Chyba to normalne.

Gość ert555
nie mam innych dolegliwości. Po prostu to takie dziwne, czasem sobie leżę a tu nagle jakby żaba mi zarechotała w brzuchu. Dlatego zastanawiam się, czy to olać, czy iść do lekarza. Ale w sumie nie "jeździ" mi non stop, zdarzy się kilka razy dziennie, czasem wcale.

Gość ras dwa tri
też tak mam ale ja mam kłopoty gastryczne więc to jest powodem

hmmm... widocznie tak pracuje Twój brzuch. Niee ma się czym martwić, gdyby towarzyszy temmu inne objawy to można by było mieć powód do niepokoju.

Gość Camilla001
Ja mam czasem podobnie, tylko że przy tym mam takie jagdy drgania w tym miescu brzucha.

Gość ert555
Od niedawna tak mam, wcześniej nie miałam takich dziwnych odgłosów. W takim razie oleję sprawę. Jeśli problem się nasili to dopiero wtedy pójdę do lekarza.

Gość Zezixd
Ja z kolei brałam dużo tabletek przeciwbólowych m.in. ketonal, nurofen express forte, antybiotyk dentystyczny C... (dopisze później jeszcze jakie bralam) moje pytanie brzmi do was dziewczyny :jak się tego syfu pozbyć z organizmu ?