Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w dupach im sie przewraca

Naburmuszony kurier!!!!!!!

Polecane posty

ale mnie wkurzył kurier :-O wielka łaska że musiał paczkę wnieść do domu. No kurwa łaski nei robi, niech sie cieszy że korzystam z kurierów, bo inaczej imbecyl nie miałby roboty, ale to juz za długi tok myślenia na takiego kretyna :-O

Gość sdgsgdvasg
mi ostatnio chcial wmowic,ze teraz nie ma czegos takiego jak sprawdzane zawartosci i paczki przy nim. Ale i tak sprawdziłam, często jest tak ze przysyłają mi coś wadliwego.

Gość bez aliasu
sam/a jestes kretyn/ka! kurierzy ni sa ubezpieczeni na wnoszenie rzeczy do prywatnych budynkow. Moze ci doniesc do progu, ale jesli wejdzie do ciebie do domu i na przyklad lampa mu spadnie na glowe i straci wzrok, ubezpieczenie z zakladu pracy mu tego nie uzna. To samo jest z listonoszami. Sa kurierzy specjalistyczni (Ci co dowoza i skladaja meble na przyklad) z szerszym ubezpieczeniem. A co, tobie tak trodno od drzwi doniesc paczke leniwcu/czyni? Komu sie poprzewracalo temu sie poprzewracalo...

Obowiązkiem kuriera jest dostarczenie paczki do domu/mieszkania, czyli wystarczy, że postawi ją zaraz za drzwiami, jeśli chodzi o paczki do 30kg Przy cięższych wystarczy, że zostawi na posesji za bramą

Gość hehehehehehsdhcjshjs
Mój chłopak zamówił komplet hantli (ok 70 kg) i kureir zadzwonił, żeby po nie zejść na dół (mieszkamuy na ostatnim piętrze w bloku) hehehe, nie dał rady wnieść :)

Gość byłem kurierem
Prowo!

Gość jkljio
A czy kurier wg was ma obowiązek wnieść powiedzmy 30 kilogramową paczke na 4 piętro? A co jeśli kurierem jest kobieta?

bez alisau chyba cię popierdoliło!!!! kurier ma obowiązek przynieśc paczkę do drzwi mieszkania, wcale nie zamierzałam wpuszczać gnojka do domu, zeby mi łaził po domu, jeszcze czego! miał przynieśc pod drzwi bo to jego zasrany obowiązek!

oczywiście, ze ma obowiązek wnieść. CO z tego,ze kobieta??? :-O jak nie nadaje sie do rpacy to szuka innej :-O Facet miał wnieść paczkę na 3 pietro 15 kg i wielki foch, cmokanie i fukanie, gnój jeden. Zadzwonie do jego szefa i powiem, ze nie jestem zadowolona z usługi! Żeby taki tepy nieuk mnie tak wkurzył! jak miał do szkoły pod górkę, to nei ch się teraz na innych nie wyżywa!

Gość kllaaaaaaaaaaaaa.qe./w
podobno w regulaminie jest napisane, że do 30 kg ma obowiązek wnieść. Powyżej już nie.

Jeśli paczka waży do 30kg to ma obowiązek zanieść pod dzrwi nawet na 15 piętro, nawet jak winda nie działa. Jeśli powyżej 0kg to jest to tzw przesyłka paletowa i jego obowiązkiem jest tylko ściągnąć z samochodu i postawić na posesji, albo pod klatką schodową, a resztą się odbiorca zajmuje i sam wnosi.

powyżej 30kg

Zależy też od człowieka. Ja jak miałem paczkę prawie 60kg to przyjechali we dwóch i mówiłem, że wystarczy jak wrzucą za brame na posesję to sobie później z kimś wniosę to sami zaproponowali, że mogą nawet pod garaż zanieść.

no widzisz, fajnie sie zachowali. ale ten gówniarz mnie wkurzył! Ja rozumiem, ze każdy moze mieć zły dzień, ale ja swoich humorów w pracy nie pokazuję, bo by mnie szef wywalił, zresztą praca to nie jest miejsce na fochy i robienie łaski, ze się pracuje.

Gość fgfff
autorko t raczej sie tobie w dupie poprzewracało:D paniusia sie znalazla:) nie zesaj sie przypadkiem:)

Gość labnagutreu
zobaczył,ze brzydka jesteś to dostał spazmów

fgfff ale sie znasz :-D to jego zasrany obowiązek! gówniarz jeden będzie mi tu fochy stroił. Ale tym już sie zajmie jego szef :-D

Gość fgfff
dostałas wyjasnienie ze nie ma zasranego obowiazku podstawiac i paczki pod nos to co sie plujesz? masz autorko kompleksy ze musisz sie nad kims pastwic i pokazywac wyzszosc?????? robisz z siebie ą ę hrabine? ja pierdole robisz siebie dame a kultury za grosz

Gość poczytajcie umowy przewozowe d
nie!! kurier NIE MA obowiazku wnosić do domu!!! tylko dostarczyć pod wskazany adres a to róznica!!!!!!!!!!!!!!!!!

jesteś upośledzona/y czy po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem? śmiem twierdzić że w ogóle nie umiesz czytać :-D Jezu jak mozna być takim tępym :-D aż żal dyskutować z tobą! współczuję, musisz mieć ciężkie życie z taką tępotą w mózgu!

NO WŁASNIE! miał dostarczyć na ul.X 34/5 i zrobił to fukając pod nosem i z wielką łaską! wskazany adres to dom chyba nie?

nikt mu nie kazał WNOSIĆ DO DOMU ludzie kurwa czytajcie ze zrozumieniem!!!

Gość ja mieszkam na wsi, nie
jakiejś zabitej dechami tylko cywilizowanej :p Do miasta mam 10km samochodem i bardzo często zdarza się, że kurierzy dzwonią i pytają czy nie podjade po przesyłkę do miasta bo oni nie będą tam w pobliżu lub nie dojadą :D Oczywiscie już nieraz takiemu powiedziałam co myślę :o Zamawiam przesyłkę do domu i mam gdzieś, że musi specjalnie do jednej osoby jechać. Płacę więc wymagam.

Gość fgfff
autorko czy ty masz jakas nerwice?????

Gość boksi
też mnie to raz wkurzyło, zamówiłam 15kg karmę dla psa, mieszkam na 5 piętrze, bez windy, a kurier dzwoni, żebym zeszła i wniosła i jeszcze się kłóci, że nie będzie zaiwaniał :D i pewnie bym to dźwigała sama z pomocą sąsiadów, gdyby nie to, że facet fartownie był czuły na nieporadność kobiecą i jak zobaczył, że nawet tego podnieść nie mogę to sam zapierdalał na górę :P

Gość fgfff
nie masz innych problemów? dostajesz spazmów bo kurier nie podstawił ci paczki pod nos? to z toba jest cos nie tak...

ot cwaniaki! :-D szef na ręce nie patrzy to kombinują! a potem rozliczają stawki za benzynę czy czas pracy na swoja korzyść i robią z ludzi idiotów :-O

fgfff nie rozmawiam z analfabetami, którzy nie umieją czytać teksu pisanego ze zrozumieniem, więc nie oczekuj rozmowy ze mną i nie gniewaj sie, ze nie odpowiadam juz na twoje posty :-P

Gość qweta dla kota
jak mieszkasz w bloku to dostarcza POD BLOK! a nie tacha po piętach! zadzwoń i zapytaj zamiast wszczynac awantury!

Gość boksi
podobnie jak kiedyś kurier wyleciał do mnie z mordą, bo dwa razy musiał do mnie jeździć, a mnie w domu nie było i co ja sobie wyobrażam :D najlepsze, że nawet do mnie nie dzwonił ani razu, bo podobno: "to nie jego obowiązek", no jak nie obowiązek to se pojeździł. debile są wszędzie :D