Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w dupach im sie przewraca

Naburmuszony kurier!!!!!!!

Polecane posty

Gość boksi
i nie dostarcza pod żaden blok, bo w adresie podajesz też NUMER MIESZKANIA 🖐️

qweta następna co się zna :-D juz rozmawiałam z szefem i przepraszał mnie bardzo i prosił, zebym nie rezygnowała z usług ich firmy, bo facet ma zasrany obowiązek przynieśc towar POD DRZWI! :-D

no tak nie jest obowiązkiem dzwonić i nie jest obowiązkiem wnosić poczytajcie serio te przewozy bo toczycie piane o własną niewiedzę. I odnosze sie tu do wypowiedzi a nie tylko do autorki! Natomiast jak kurier dzwoni, żeby gdzieś podjechać to mu buchnę śmiechem w twarz!:D

Autorko, kurier zrobił Ci łaskę. A Ty byłaś napewno bardzo zajęta....(bez komentarza)

Autorko, kurier zrobił Ci łaskę. A Ty byłaś napewno bardzo zajęta....(bez komentarza)

Gość ras dwa tri
ja wiele rzeczy zamawiam i kurier zawsze wnosi wszystko do domu przy nim otwieram w mieszkaniu i nigdy nie gadał nic żaden że wnieść musi towar

no właśnei ja też dużo robie zakupów pzrez internet , jakieś 80% wszystkich moich zakupów jest przez net i to był pierwszy raz kiedy gówniarz stroił fochy. Zawsze wnosza bez gadania i stękania, aż tu nagle książe sie znalazł! Zapłaciłam 25 zł za kuriera i mam sama wnosić :-D jeszcze czego! to ich zasrany obowiązek!

marines puknij się w łeb ;-) :-D

zresztą ciężko rozmawiać logicznie z kimś kto nie zna podstawowych zasad ortografii języka, którym się rzekomo posługuje :-D

Gość gość
Z kurierami jest różnie. W każdej można trafić na naburmuszonych bufonów którym nie chcę się pracować. Póki co jednak w Wysyłam Taniej nie trafiłem na takich, odpukać.

Gość gość
Ja osobiście również polecam kuriera Wysyłam Taniej. Sam z niego korzystam i jestem zadowolony.

Ludzie ogarnijcie się autorka ma racje, że się tak wkurza kurier ma OBOWIĄZEK dostarczenia paczki pod drzwi domu jeśli to blok lub na posesje jeśli paczka waży do 30 kg. Dobra rada dla korzystających z kuriera mnie też bardzo często zdarzało się użerać z pseudo kurierami ja nie będę wnosił itp po tym jak jeden z nich mimo posiadanej przeze mnie faktury na konkretną ilość produktu próbował mi wmówić, że zamawiałam mniej i oszukać na 300 zł wybieram teraz opcje płatne przy odbiorze . Jeśli nie ruszy d*pska i nie pofatyguje się na górę do mnie nie zobaczy kasy i tyle. Swoje prywatne niepowodzenia i emocje to się zostawia w domu a nie przychodzi z nimi do pracy.

Gość Kasia44
Masz pecha, nigdy nie miałam takich sytuacji żeby kurierzy byli opryskliwi albo robili jakiś problem z dostarczeniem przesyłki do domu.Zwykle dzwonią do mnie i uprzedzają że będą w tym czasie u mnie.Jeżeli mi nie odpowiada ta godzina, zmieniam na inną.Zawsze są uśmiechnięci i sympatyczni,a przychodzą różne osoby:D

Pewnie gościu zarabia 2.50 za doręczoną paczkę i jeździ własnym samochodem bez zwrotu za paliwo, to ma prawo pracować bez entuzjazmu. Telefon do pracodawcy nic nie da, chyba żeby mu powiedzieć żeby zaczął lepiej pracownikom płacić.

Gość gość
Ja mam g****iciela kuriera kto ma lepiej ?

Gość gość
Ja mam kuriera z Wysyłam Taniej i nie mogę mu nic zarzucić. Jest naprawdę świetny.

Gość gośćprawnik
Pamiętajcie, że kurier ma obowiązek dostarczenia przesyłki pod wskazany adres. Wskazany adres może byc numerem domu więc dostarcza "pod furtkę" lub blokiem z numerem mieszkania wiec dostarcza pod drzwi mieszkania. Paczki +30 kg również. Dostarczenie przesyłki "pod blok" w ktorym jest kilka mieszkan nie jest dostawą pod wskazany adres. Wskazany adres to nr mieszkania.

Gość ludzie za duzo wymagaja
Tssaaa a np w galeriach to co? stojaków pelno ze sie przejsc solo nie da... a te Pipki kazda wnosic paczki na sam koniec sklepu(do przebieralni itp) spoko jedna paczka to nie problem... ale sklepy zamawiaja cale dostawy np 15 wielielkich kartoów to co wtedy? przejsc sie nie da a ona kaze Ci wniesc? Wtedy sie mowi ""próg jest tu i tu PRZED progiem kladziesz paczki i pytasz o przyjecie przesylek"".

Gość kasiajot20
Czyli wynika z tego, że jesteśmy bezradni? Dziś kurier dpd wyrzucił mi pod blokiem 5 osobnych przesyłek po 25 kg każda. Odmówił dostarczenia pod adres argumentując, że nie ma obowiązku niczego dźwigać. Skarga do centrali firmy, skarga do oddziału, wiele telefonów a pan kurier dalej swoje. Czyli powinnam co dwa dni fatygować sąsiadów żeby wnosili mi przesyłki? Bo takie przesyłki przychodzą średnio co 2-3 dni. Walka z wiatrakami? Cierpliwość? Co zrobić?

Gość gość
Dobre mam zdanie o obsłudze w firmie Kurier Polska - www.kurierpolska24.pl . Od tamtego roku robimy u nich dostawy na części samochodowe i jest okej. Dobrze zabezpieczają przesyłki, nie zdarzyło się, żeby cokolwiek doszło do adresata uszkodzone, czy jakoś zdekompletowane. Dobry kontakt telefoniczny, można śledzić przesyłkę, także człowiek wie na kiedy się dostawy realnie spodziewać.

Gość Franczesko1990
Chyba lepiej przejść się do kiosku, odebrać swoją paczkę w ruchu i mieć święty spokój. Ja tam lubię ułatwiać sobie życie, a nie utrudniać.