Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsewsted

Kamilce odbila sodowka do glowy...

Polecane posty

Gość dsewsted

Zarabia glownie dzieki ludziom, ktorzy z niej sie smieja (bo to oni nabijaja jej statystyki, dzieki czemy zarabia wiecej na reklamach), a piszesz cos takiego: Wiele osób ostatnio się pluje ze na blogu panuje ostrzejsza niż wcześniej moderacja. Owszem, panuje. I panować będzie. Skończyły się czasy, gdy byłam miła na siłę. Niemiła księdzu ofiara, no to won z tym cielęciem. Nie umieliście uszanować mnie, więc ja mam teraz co poniektórych daleko w tyłach i żadnej krytyki przyjmować nie będę. Od tego mam przyjaciół, a nie anonimowych przydupasów którzy nie mają swojego życia. Nie podoba ci się, nie właź. Na siłę Cię nie trzymam. Moje statystyki przez jednego czy drugiego nie ucierpią, a Ty nie będziesz biadolił że przez Ciebie zarabiam. Zarabiam swoją pracą, ale Ty i tak zazdrościsz. Jestem uparta, zawzięta, znam siebie swoją wartość, jestem świadoma siebie. Mam swoje zdanie. Nie wchodzę w dyskusję bo to jest bezcelowe. Ja swojego zdania nie zmieniam. Gdy trzeba używam mocnych słów. Jak każdy z nas. A najbardziej mnie śmieszą komentarze; " Na pewno tego nie opublikujesz... bla bla bla" Jak wiesz że skasuję to po cholerę piszesz? Ja nawet tego nie czytam. Nie wchodzicie na jej bloga, jak statystyki jej spadna, to moze sie opamieta

Gość dsewsted
weszlam pierwszy raz w tym roku i nigdy juz nie wejde

Gość niemammanie
o kim mowa? moge linka?:D