Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagrzybiona Mariola UK

infekcja pochwy:(

Polecane posty

dziewczyny, od kilku dni mam infekcję, swędzi mnie i piecze w okolicach wejścia do pochwy, od 2 tygodni po długiej przerwie uprawiam seks z nowym partnerem, w gumce choć wchodził też bez czy znacie jakiś lek szybko dostępny bez recepty na taki stan w UK? proszę o pomoc

Gość latający_potwór_spaghetti
moja kotka trze o dywan...

też tarłam ale nie pomaga, help dziewczyny

Gość wredniucha10
""po długiej przerwie uprawiam seks z nowym partnerem, w gumce choć wchodził też bez"" ha ha ha ha ha ha ha !!! - już mam zajady ze śmiechu

znacie jakieś leki?

kiedyś tam miałam ale rzadko mi się to zdarza, dlatego kojarzę z nowym partnerem, nowymi prezerwatywami, nie wiem:(

Gość zapytaj w aptece
o CANESTEN cream , ten jest najskuteczniejszy na to cholerstwo. Grzybice mozesz miec albo od partnera, bo sam ja mial, ale faceci nie maja z tego powodu dolegliwosci, albo obtarc po stosunku, bo wpychal sie jak bylas jeszcze za sucha na to, zeby wszedl, a mu pozwolilas, albo zwyczajnie od tych zagrzybionych domow w uk i siedzi ci to w reczniku. Poza tym czemu dalas sobie wlozyc bez prezerwatywy, naiwna jestes czy co?

dzięki, tak, chyba naiwna jestem:(

Idź do lekarza, grzybicą raczej się nie zaraziłaś - prędzej już dostałaś od nowych prezerwatyw albo "obtarć". Mogły też zawinić leki hormonalne (np. zmienione niedawno tabletki antykoncepcyjne) albo niedawno brane antybiotyki.

Gość zapytaj w aptece
grzybica mozna sie zarazic od partnera, on moze ja miec a nawet nie wiedziec o tym, bo faceci nie maja dolegliwosci z tym zwiazanych (moze jego poprzednia partnerka miala grzybice i to wystarczy. Moze to tez byc reakcja alergiczna na prezerwatywy, albo od obtarc, albo grzyb siedzi w recznikach. Ten krem ja wlasnie mam od lekarza nic innego wiecej nie da jezeli to twoj pierwszy raz z ta infekcja, ale mozna go kupic bez recepty. Stosuj go zewnetrznie dwa razy dziennie, wygotuj reczniki i bielizne, unikaj koronek i stringow, nie daj sie piescic brudnymi rekami, a penis niech twoj partner dokladnie myje, byc moze bedzie on musial tez stosowac ten krem przez jakis czas. Generalnie kobieta jest podatna na to z byle powodu, byle stres i to wraca jak juz to raz masz. Unikaj slodyczy, chodzenia w spodniach, najlepiej spij bez bielizny i pizamy na noc. Jedz jogurty, tylko nie slodone i z dodatkami, troche tez jogurtu mozesz wlozyc sobie do pochwy, zeby wzmocnic swoja flore bakteryjna. Jezeli jednak infekcje beda sie utrzymywaly musisz isc do lekarza, zeby zrobic badania.

Gość zapytaj w aptece
gdy badania postawowe nic nie wykaza, popros lekarza o skierowanie do dermatologa, bo moze to wcale nie byc grzybica, a luszczyca, ktora moze sie zrobic wlasnie w tym miejscu, a wiele kobiet mysli ze to jest grzybica i latami leczy sie niewlasciwie.

dzięki:)

Gość lkjhghjk
clotrimazol

zobaczę co będzie to kupię:)

Gość farba dulux do lazienek
Combi cream-krem+tabletka dopochwowa, pamietam ze kiedys bylo skuteczne jak po dlugiej kuracji antybiotykowej mnie dopadlo to swinstwo

Gość gość
ostatnio na infekcje skusiłam się na iladian i jestem bardzo zadowolona, ma też dodatkową właściwośc a mianowicie nawilża pochwe. p.s. mąż jest bardzo zadowolony :P

Gość gość
Hahahahahahahahahahaha posrane dzifki z UKa hahahaha