Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polotka

PROBLEM odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość polotka

Mies. temu odstawiłam tabletki Cilest po ponad 3 latach mój problem polega na tym, iż nie wystąpił u mnie w tym mies. @. Nie wiem co jest tego przyczyna gdyż przed ostatni 3 i pół tyg. nie uprawiałam sexu wiec raczej nie jest możliwa ciąża. Do lekarza umówiona jestem dopiero na 27 lutego, a do tego czasu nie wiem co jest grane. Musiałam odstawić tabletki nagle z powodu konfliktu z innymi lekami które musiałam przyjąć przez ten mies. więc nie miałam możliwości skonsultować tego z lekarzem. Boje się że zrobiłam coś źle podczas odstawiania tabletek. Mam też kolejne pytanie a mianowicie kiedy mogę od nowa zacząć brać tabletki? Bardzo dziękuje za wszystkie razy.

Gość zawsze przy jakimś stanie
to normalne że musisz poczekać na "normalny" okres. Przed braniem tabletek miałś zawsze długie czy krótkie cykle?

ja np po odstwieniu tabletek doczekałam sie okresu po 42 dniach :)

a ty z dnia na dzień zostawiłaś te anty? Czy wybrałaś listek do końca? Bo jeśli z dnia na dzień to jeszcze dodatkowo namieszłaś w hormonach.. A nowe możesz zaczać brać pierwszego dnia następnego okresu

Gość polotka
W miarę normalne 27-29, nigdy nie miałam problemu zawsze były w miarę regularne jeden, dwa poślizgu. Podczas brania tabletek nie miałam żadnych problemów.

Gość polotka
Cały listek do końca.

Gość ghbgfhfhgfhf
sppoko mojej koleżance okres po odstawieniu wrócił dopiero po 3 miesiącach

Gość polotka
Nawet nie straszcie, że tak długo ja chciałabym zacząć brać od nowa. Jest jakiś okres odstawienia słyszałam, że trzeba odstawić je na min. 3 mies. Czy to prawda?

Gość kasienkaxxx
dZIEWCZYNO RZUC TE GOWNO MAM TAKIE PROBLEMY JUZ PRAWIE ROK ZE MASAKRA POL ROKU NIE MIALAM OKRESU PO ODSTAWIENIU ANTY,TERAZ WYWOLUJA MI CIAGLE LUTEINA WSZYSTKO SIE ROZPIEPRZYLO W MOIM ORGANIZMIE PRZEZ NIE...TEZ MYSLALAM JUZ ZE JESTEM W CIAZY CHYBA SETKI RAZY KUPOWALAM TESTY ITD....PRZYTYLAM NA BRZUCHU WLOSY GARSCIAMI ZACZELY WYPADAC SAME PROBLEMY,TERAZ OBAWIAM SIE ZE BEDE BEZPLODNA,TAK ZALUJE ZE BRALAM........