Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na co to komu

siedzę w pracy, nie chcę wracać do domu

Polecane posty

Gość na co to komu

tam tylko kłótnie, pretensje, wzajemne oskarżanie, a jak pan i władca będzie miał zły humor to i po głowie dostanę.

Gość na co to komu
a czy musi być jakieś "i"? Po prostu piszę, bo nie mam gdzie już swoich smutków trzymać w głowie. Kiedy pracuję jest super - myśli zajęte są innymi sprawami, mogę się realizować, cieszyć z tego co robię. Potem wracam do domu i dól maksymalny.

Gość fisherowa....
pan i wladca to ojciec czy maż? :-O

Potem wracam do domu i dól maksymalny. x masz jakis chip wszczepiony, ktory w przypadku braku powrotu rozsadzi ci glowe?

Gość basia9891
zmien partnera, powinnas byc szczesliwa

Gość na co to komu
pan i władca to partner, a w związku z tym, że mamy dziecko do tego domu wrócić muszę. A partnera trudno się pozbyć - był już epizod rozstania to zrobił mi piekło, z nachodzeniem, kłótniami o dziecko, scenami w pracy włącznie.

Gość i na co to komu
tyle co napisałam w poście drugim. Po prostu powiedzenia co w głowie siedzi, może porozmawiania z kimś kto ma podobnie. Nie martw się proszę, nie oczekuję od Was rozwiązania, bo skoro mi samej trudno takowe znaleźć to nie liczę, że obcy ludzie mi w tym pomogą. Porozmawiać jednak zawsze można.

Gość jejku jej
Ale ślubu nie macie? Może wyprowadzić się na jakiś czas gdzieś...do rodziny? coś wynająć? mieszkacie u niego czy u ciebie?