Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hyasco777

Maseczka - włosy

Polecane posty

Gość Hyasco777

"Zastosuj na 1 miesiąc, raz na tydzień. Włosy rosną około 10 centymetrów. Receptura Maska jest bardzo prosta i opiera się na tym, że proszek gorczycy ogrzewa skóry głowy i powoduje pęd krwi mieszków włosowych. 2 łyżki musztardy suchego proszku (dostępne w dziale przypraw) z ciepłą wodą, aby rozpuścić 2 łyżki, 1 żółtko, 2 łyżeczki oliwy z oliwek, 2 łyżeczki cukru " Czy taka maska jest bezpieczna dla włosów? Próbowałyście?

Gość angels721
właśnie. dołaczam się do ciebie. jestem ciekawa tej maski. ;]

Gość wandajandazanda
chyba na rok te 10 cm

hm.. to mnie tym zaciekawilas. ale szczerze nie odwazylabym sie tego zastosowac. tak sie boje o te kudly;-D Moze znajdzie sie odwazna tu?;-D

brzmi ciekawie ale ryzykowac nie bede :o kiedys gdzies słyszałam,ze jakas laska wzięła wlasnie przepis na taka maske domową i na drugi dzien obudzila sie bez wlosow z poparzeniem skory. wiec podziekuje :p

Gość lesia254
Polecam Dobre odżywianie to podstawa ale organizm trzeba odżywić od środka Polecam suplement CHEVITON firmy VISION są po nim lśniące włosy i piękne paznokcie ale wszystko wymaga czasu nic od razu się nie dzieje Cheviton jest w 100% naturalny, nie powoduje skutków ubocznych, powinny go stosować osoby, u których problemem są słabe i pozbawione blasku włosy i paznokcie. Biologicznie aktywny suplement diety CHEVITON: wpływa na właściwe funkcjonowanie skóry, paznokci i włosów, zapobiega siwieniu włosów oraz łysieniu, obniża poziom substancji odpowiadających za wypadanie włosow, przyspiesza wzrost włosów, pozwala zachować piękne, zdrowe, silne i lśniące włosy

Gość spaaaaammmm
Jesteście żałośni z tym spamem. Co post to reklama większego g**na! :o