Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca mama

Czy to rozsądna wyprawka z rozsądną ceną??

Polecane posty

Gość fanka anka
przeciez sa płątki kosmetyczne dla dzieci, za dużo tetrówek i flanelowych 5 kocyjków też za dużo

Gość lawendowatzrydzistka
AHA CHUSTECZKI KUP SOBIE KILKA ROZNYCH NP. ZIELONE PAMPERS, NIVEA,HUGGISY, dada ITP JAK JUZ WYBIERZESZ TE KTORE WAM BEDA PASOWALY TO POLUJ NA PROMOCJE Ja na poczatku lubilam nivea soft bo nie byly takie mokre i bardzo delikatne, poza tym kupilam pierwsza paczke z pudelkiem teraz uzywam zeionych poampers i wszytkie znajome mamy tez takie uzywaja.

Gość lawendowatzrydzistka
platki i wcaiki dla dzieci nam sie nie przydaly, najlepsze sa zwykle platki dla doroslych i patyczki tez dla doroslych bez ogranicznika. Nawet moja polozna powiedziala ze nie wie po co to wymyslono, bo to jest kompletnie nieprzydatne.

Gość hania albo tosia,
dla mnie najlepsze są zielone toujours z lidla, ale dla noworodka lepiej kupić jakieś nieperfumowane i z naturalnym składem, albo używać wody z mydłem na dużym płatku kosmetycznym, bo w chusteczkach jest w wuj chemii (również tych pampersa czy nivei). jedyne chustki bez chemii to te z rossmanna, ale za to suche jak wiór.

Gość hania albo tosia,
przyda ci się zgrzewka takich mini fiolek soli fizjologicznej do nosa.

Gość hania albo tosia,
i opcjonalnie chusta elastyczna, jak chcesz się uczyć albo coś robić z dzieckiem i mieś wolne ręce.