Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oswojona:)

nastolatki w ciąży

Polecane posty

Gość oswojona:)

Witam! Zauważyłam tutaj dużo wątków "młodych mamuś", które w większości cechują się tym, iż 3/4 zaszło w planowaną ciążę w wieku 17,18,19 lat. Oczywiście wszystkie pannice mają kochających,wspaniałych, wiernych chłopaków, którzy są najczęściej starsi-mają własne firmy,albo prace gdzie dużo zarabiają :/ "młode mamusie" cechują się tym, że gdy ktoś je skrytykuje uważają,że wynika to z zazdrości, lub innych chorych powódek, czytaj- "inni to nieszczęśliwy, bezdzietni, porzuceni i zdradzeni". Chciałabym podyskutować na ten temat-co Wy o tym sądzicie? Bez obrażania, wyzwisk itp. Mnie osobiście przerażają te 19latki w ciąży(nie wpadkowej). Nie mają pracy, studiów, perspektyw i tak naprawdę po prostu wyrobionego światopoglądu. Uważam,że dobrze młodo zajść w pierwszą ciążę ,ale dla mnie "młodo" to wiek 24-29. Sama zaszłam w ciążę, gdy miałam 24 lata.Miałam skończonego magistra, stałą pracę od 3lat (w której zarabiałam 4tys. miesięcznie) no i męża,a nie chłopaka. Zapraszam do dyskusji.

Gość EleGannt
o romkach lub cygankach nikt nic nie mówi a wystarczy zapytać pracowników MOPS ile pieniędzy z naszych podatków jest wydawane każdego roku na młode mamusie, które w wieku 18 lat już urodziły dwoje dzieci i ktoś powie, że u Romów to jest norma, bo tak u nich jest, wybierz się do większych skupisk , gdzie mieszkają Romowie, czyli Włoszczowa, Szczekociny , Kęty, Oświęcim itd. i popatrz na dzieci, które urodziły dzieci