Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga213123

uwielbiam sushi ,, wlasnie czekam na dostawe i nie moge sie doczekać..

Polecane posty

Gość olga213123

Jestem taka głodnaaa ,że szok.. tez lubicie czy nie bardzo? bo znam takie osoby co nienawidzą ,ale ja zawsze bede uwielbiac, nawet jak bedzie nie modne ;)

Gość asrerek
a ja własnie jem :)

Gość bella banana
Ja tez, a najbardziej takie robione wlasnorecznie. Swietna zabawa, mozna komponowac skladniki wedlug wlasnego upodobania no i duuuuuzo taniej to wychodzi niz zamawianie. Polecam!

Gość asrerek
Mnie się nie chce robić na jedną/dwie osoby. I nigdy nie wyszło takie jak z mojej suszarni.

Gość strasznie dużo jesz
Lol nie jem byle czego nigdy nie jadłem, ale wolę konkretne jedzenie, pizza sphageti, nawet do maca ale nie sushi ;o

Gość bella banana
Ja zawsze robie wspolnie z moim mezczyzna, zazwyczaj w weekendy. Do tego lampka winka i zawijamy. Na poczatku oczywiscie nie wychodzi takie jak z suszarni (fajna nazwa swoja droga), ale teraz juz opanowalismy te sztuke i zawsze wychodza super. No i ta dowolnosci skladnikow, czesto robimy np. z kozim serem. Probowalismy tez juz wielu roznych rodzajow: maki, uramaki, nigri, itd. Super sposob na spedzenie wieczoru moim zdaniem. :)

Gość u mnie to jest tak
Od dawna znajomi zachwycali się sushi,ale jakoś nigdy nie miałam okazji by skosztować, 2 lata temu poleciałam do anglii i postanowiłam spróbowac, po pierwszym gryzie sushi było w koszu a mi pozostał niesmak W maju 2012 kolega zaprosił mnie na impreze i przygotował sushi jak to uslyszałam to myslałam ze padne,ale nie wiem czemu znowu spróbowałam i ............uwielbiam sushi, potrafie wydać całą tygodniówkę by zjeśc sushi, mniam... kocham hosomaki, futomaki, gunkanmaki i uramaki, za nigiri srednio przepadam kocham też sos sojowy i duuuuża ilość wasabi Moj narzeczony na początku również był sceptycznie nastawiony do sushi ale pewnego razu spróbował ze mną i również mu zasmakowało-ale on lubi bez ryb, najbardziej z ogórkiem,tykwą czy awokado, zje z łosoiem grillowanym ale surowej ryby absolutnie tak więc ja jestem miłośniczką sushi,ale rozumiem też tych którym to nie smakuje bo jest to specyficzne jedzenie i dość drogie pozdrawiam

Gość gość
sushi jest przepyszne! to prawda! ja zamawiam zawsze www.kapani.com.pl jest naprawdę doskonale przyrządzone i obsługa świetna :)

Gość gość
gość 2015.08.16 sushi jest przepyszne! to prawda! ja zamawiam zawsze www.kapani.com.pl jest naprawdę doskonale przyrządzone i obsługa świetna usmiech.gif To prawda, maja tam bardzo dobre sushi.

Gość gość
Tez kocham sushi :)U nas we Wroclawiu jest bar "Sushi Sakana"i tam robia najpyszniejsze sushi pod sloncem :)

Gość gość
Znam te uczucie! Zawsze do pracy, przynajmniej 2 razy w tygodniu zamawiam sushi od www.kanpai.com.pl . Smakowite urozmaicenie ciężkiego dnia!

Gość gość
Ja sushi jadam tylko i wyłącznie w sushi wesoła!! Mają najlepsze sushi pod słońcem!!

Gość OlkaKocul
Też bardzo lubię jadać w Sushi Wesoła!Mega smaczne japońskie jedzonko mają!!

Gość gość
Ja też jestem fankom sushi. Jeżeli uwielbiacie tą japońską potrawę to polecam wam zakupić specjalne zestawy do sushi na www.sushisklep.pl Dzięki nim można jeść sushi w bardziej tradycyjny sposób. Sklep ten ma też wiele innych ciekawych rzeczy w swojej ofercie, które nawiązują do kultury Japonii.

Gość gość
Najlepsze sushi zjecie w Domu Sushi !! świetny lokal ! :)

Ja sushi jadam tylko w Sushi Saska Kępa!Czuć, że robione jest na bieżąco!Za każdym razem rozpływa się w ustach!

Gość Tuka

Dokładnie, sushi z sushi saska kępa jest tak pyszne że palce lizać! Polecam!