Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixeska

jacy mężczyźni gustują w filigranowych blondynkach?

Polecane posty

Gość ixeska

niedojrzali? lubiący domnować? z syndromem nadopiekuńczości? szukać tu jakiejś prawidłowości czy to czysty przypadek?

Gość ixeska
zauważyl ktoś jakąś prawidlowość? bo ja się obawiam, że to niedojrzali mają do tego skłonność.. mam rację? co myślicie panie i panowie? oczywiście na podstawie wnikliwej obserwacji i doświadczenia... ?

Gość ixeska
serio? no cóż, mam nadzieję, że jest tu ktoś, kto ma większe doświadczenie ;)

Gość moiim zdaniemm
Znam dwóch, którzy gustują w drobnych, niskich dziewczynach, jeden w czarnulkach. v Jeden z nich jak go pamiętałam, to miał 22 lata, dziewczynę w swoim wieku ale jakoś o głowę niższą, niska była. Był to burzliwy związek, ale chłopak wtedy zaczynał "szumieć" i gdy zaczynało to dążyć w jakimś kierunku, to zostawił dziewczynę za granicą (gdzie mieszkali razem) i w Polsce związał się z inną, która raczej nie była odpowiedzialna i chyba źle go traktowała. Wg mnie był jeszcze dziecinny i nie zainteresowałabym się takim, mimo tego, że był inteligentny i miał gadane. Ta zostawiona, została sama w obcym kraju i zaczęła brać psychotropy, żeby ciągle nie leżeć w łóżku z rozpaczy. Myślę, że po prostu się nią pobawił, ma liberalne poglądy... v Drugi, natomiast, jak go znałam, miał 40 lat i lubił wygląd takich "świeżych" dziewczyn w wieku od 13 do ok. 20. Miał obsesję na punkcie swojego wyglądu, mięśni i mierzył ciało swoje jak i kobiety od centymetra!! Ciągle pakował w mięśnie by mieć wiele lasek "do zabawy". Szczególnie seksi były takie niskie i drobne ale z idealnym tyłeczkiem, nawet twarz nie miała większego znaczenia. Wydaje mi się, że dowartoświowywał się swoją fizyczną przewagą nad nimi. v Jest bardzo niedojrzały, mentalnie postrzegałam go jako 16-tka. Ma dużo kompleksów, ale czasem jest okropnie pyszny jak narcyz, brak mu empatii i mówi tylko o sobie przez większość czasu jak i o ewentualnych "zdobyczach". Jednak w tym nie ma żadnej miłości, jest tylko zaspokajanie własnego, próżnego ego, jak to każdą może mieć i jaki z niego "ogier" (sam mówił, że to jego największy cel). Relacja z nim (nie związek), wykończyła mnie psychicznie i zabrała resztki poczucia kobiecości. Mimo, że miałam powodzenie, to czuję się do tej pory jak duch. v A powiedz, dlaczego pytasz? Jesteś filigranowa i ktoś podejrzany do Ciebie startuje??

Gość Przzzeeememeememk
jacy mężczyźni gustują w filigranowych blondynkach? tacy jak w kobietach przy kości... każdy ma swój gust.

Gość moiim zdaniemm
Ten drugi sporo mówił o tym, że lubi dominować nad kobietą... widocznie różnica w proporcjach jego i kobiety im większa, tym bardziej podbudowuje jego ego i tym bardziej może ją postrzegać przedmiotowo... Ech, przykro mi to pisać, mam nadzieję, że już terapia coś mu pomogła...

Gość latvo powiedziec
ja lubie filigranowe, niekoniecznie blondynki

Gość mamma miaaaa
ja lubie filigranowe blondi! (jestem facet, po 40stce, otyły, dość fajny) moje gg 7943678

Gość do tych powyżej
Dlaczego akurat wolicie filigranowe? Jesteście niscy czy lubicie dominować?

Gość dzogi
A ja tam 1000 razy bardziej wolę brunetki mają w sobie to coś co mnie do nich ciągnie XD

Gość gosc84
Ja nie gustuje. Na pewno nie w filigranowych, poza tym wolę brunetki ;)

Gość Fidxizx
Uwielbiam filigranowe ale nie takie bardzo niskie (150 cm) takie od 160 cm zgrabniutkie szczuplutkie sexi są :) blondynczki , I nie jestem ani niedojzaly ani dominujący :P

To wszystko zależy: najważniejsze,co ta filigranowa blondynka ma w głowie.Jeśli to nie jest jakaś głupia gęś,a wręcz przeciwnie,to moze się okazać,że wszystkie "typy" faceta można o kant d... rozbić i poleci na nią nawet facet,w którego typie blondynki kompletnie nie są ;)

Gość tobi...
Wszyscy. Seks z takim kociakiem to czysta przyjemnosc.

Gość panowie typu bears
gustują w filigranowych blondynkach

Gość uppp
ciekawe...

Gość mareknmk
ja przyznaje, ze lubie nie tyle niskie dziewczyny, co drobne- takie które maja drobne rączki, palce, stopy, kostki, biodra- kręci mnie taka kruchosc i niestety tylko takie wchodza w gre

Gość do - tego powyżej
A dlaczego wolisz kruche? Jaką Ty masz budowę, czy też jesteś dość drobny, lub może nieśmiały i takie kobiety nie wywołują u Ciebie poczucie zagrożenia?

Gość mareknmk
nie, nie jestem drobny-chyba raczej normalny, 185 cm, waga 94kg. Nie wiem dlaczego takie mi sie podobaja, zawsze tak było, jedni lubia rude, inni grube a ja drobne/ podobaja mi sie tez długie chude palce u dziewczyn

Gość do - tego powyżej
A Twoja mama jest drobna? :) Co podoba Ci się w innych, co widzisz w swojej mamie?

Gość mareknmk
moja matka nie zyje od wielu lat...takze pytanie....

Gość do -tego powyżej
Ale może taka była... i podświadomie za taką tęsknisz...

Gość nononono no
n

Gość Lajla1212
ja jestem filigranowa blondynka i z tego co zauwazylam po swoim to inteligentni, zaradni, wytrzymali psychicznie, opiekunczy, monogamistyczni i wartosciowi

Gość srajla1212
a ja jestem blondynka przy kosci i tego co zauwazylam po swoim to inteligentni, zaradni, wytrzymali psychicznie, opiekunczy, monogamistyczni i wartosciowi

Gość mareknmk
nie wiem czy taka była, raczej normalna sadzac po fotkach, dlatego nie wiazałbym tego akurat z osoba mojej matki

Gość ixeska
Do moiim zdaniemm: Bardzodziękuję za obszerną wypowiedź :), a pytam, ponieważ facet na którym mi zależy chyba ma takie skłonności i chciałabym sprawdzić, czy to źle czy dobrze czy może też o niczym nie świadczy. Większość wpisów chyba popiera tą ostatnią teorię. Hmmm... byle nie świadczyło o niedojrzałości, przerabiałam już duże męskie dziecko i to jeden wielki koszmar. Czyli skłonność do drobnych kobiet może oznaczać zamiłowanie do młodziutkich dziewczyn? Nie fajnie :(

Gość ixeska
... idealnie byłobyby, gdyby świadczyło to o ich troskliwości i opiekuńczości...