Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixeska

jacy mężczyźni gustują w filigranowych blondynkach?

Polecane posty

Gość ixeska
he he, to się nazywa rzeczowa odpowiedź :D no ale z tego co piszesz to nie do końca tylko o bzykanie chodzi... ?

Blondynki , brunetki chude i grubsze- wszytko jest kwestia gutu a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :-)

Gość ja mam tak
oczywiście, bo najważniejsza jest miłość, sex w miłości. Jesli miałbym możliwość wyboru to oczywiście filigranową. Ale jak wiadomo miłość nie wybiera. Liczy się wnętrze kobiety, one są cudowne. Kiedy kochamy akceptujemy wszystko, zalety i wady. Ta osoba jest w tedy dla nas zawsze piękna koniec kropka. No cóż pytanie było jakie było więc...

Gość ixeska
sex z miłości to rzecz piękna, niestety spora ilośc mężczyzn twierdzi, że uczucie tutaj niewielkie ma znaczenie, liczy się sam akt

Gość pan-kracy-z-sadu
pytanie czy filigranowe blondynki chcą oddać się zdecydowanym facetom, którzy przykryją je całym ciałem i tym samym zapewnią super doznania

Gość gość
Odpowiem na swoim przykładzie - lubię blondynki, lubię taką budowę ciała. Taka niska dziewczyna jest jakaś taka słodsza, może to o to chodzi. Czy jestem niedojrzały? Lubię imprezy, nie lubię siedzieć w domu w piątek i oglądać wiadomości, ciągle ćwiczę, niedawno skończyłem studia, więc chyba tak, jestem niedojrzały ;) Jeśli to jest "niedojrzałe zachowanie" to lubię też filigranowe blondynki o niebieskich oczach i falowanych włosach, które się tak zachowują.

Gość gość
Blondynki są słodkie jak czekoladki:-)

Gość gość
Ja uwielbiam dziewczyny z blond włosami:-D

Co byście sobie pomyślały o facecie, który zaznacza, że jego typem są blondynki (ja jestem brunetką)? I pyta, czy moje włosy da się rozjaśnić do blondu? :)

Gość gość
a wiecie ja jestem filigranowa no może nie malutka ale szczupła i jakoś widzę że trochę w tym prawdy że faceci typu mięśniaki jakoś chcą się dowartościować z kimś takim jak my myślą tylko o " budowaniu klaty ", o tym jak sami wyglądają jakie auta posiadają i inne gadżety a ja czuję się tzn czułam tak jakbym była jednym z tych gadżetów . Gościu oczywiście nie znał nawet znaczenia słowa miłość .... a patrzył aby jak najszybciej zaciągnąć mnie do łóżka a że mu się nie udało to znajomość się skończyła . bo wcale nie był zakochany jak początkowo deklarował . Mężczyźni są czasem tak prostaccy i puści że mała głowa